Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneiders F.C Prismesidefer
Normal Tactiek Moto Clube
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 39.7
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Hubski met een sublieme pass. Yugang probeert naar een medespeler te passen. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. Rosendo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Prismesidefer 0:1

9e minuut.
Yugang geeft een hoge lob. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Panaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panaszkiewicz met een sublieme pass. Qutuz rent richting de bal. Qutuz draait met de bal, schiet en ... Rosendo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Prismesidefer 0:2

14e minuut.
Rosendo met een harde bal richting middenveld. Daar is Hubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov is nu in balbezit. Perkov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Panaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Yugang is nu in balbezit. Yugang probeert naar een medespeler te passen. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hubski rent richting de bal. Hubski speelt de bal door. Qutuz rent richting de bal. Qutuz schiet op doel. Rosendo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Yugang is nu in balbezit. Goulart verovert de bal door een tackle van achteren. Goulart passt de bal met de wreef. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes schiet op doel. Zafirović bokst de bal weg.

36e minuut.
Perkov neemt de hoekschop. Yugang kopt de bal weg. Klungelig pakt Hubski de bal. Qutuz rent richting de bal. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Goulart kopt de bal weg. Włocki geeft een hoge lob. Daar is Cordeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yugang met de inworp. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneiders F.C 66%, Prismesidefer 34%.
Schneiders F.C - Prismesidefer 0:2

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Avelar de bal onder controle te krijgen. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz passt de bal in één keer door. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov met een sublieme pass. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Prismesidefer 0:3

51e minuut.
Cantagalo passt de bal met de wreef. Moraes heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quadros. Quadros krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Suassuna is nu in balbezit. Qutuz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz onderschept slim de pass. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Prismesidefer 0:4

67e minuut.
Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz onderschept slim de pass. Panaszkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Qutuz de bal. Qutuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Rosendo trapt de bal weg. Yugang kopt de bal weg. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lindomar passt de bal in één keer door. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz passt de bal met de wreef. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov speelt de bal door. Panaszkiewicz met een sublieme pass. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rosendo niet meer kan verder spelen. Bala komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Toti met de inworp. Włocki rent richting de bal. Włocki passt de bal zonder na te denken. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz draait met de bal, schiet en ... Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bala speelt de bal door. Hubski kopt de bal weg. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneiders F.C 61%, Prismesidefer 39%.
Schneiders F.C - Prismesidefer 0:4