Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.21
  • Stadion: 12232 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3088
12232 Irmãos Estradeiros-RJ.
Normal Tactiek Irmandade
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Madrid verovert de bal door een tackle van achteren. Madrid geeft een hoge lob. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:1

12e minuut.
Profiş passt de bal met de wreef. Schou is nu in balbezit. Schou passt de bal met de wreef. Turulja rent richting de bal. Turulja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Madrid rent richting de bal. Madrid passt de bal zonder na te denken. Ventura rent richting de bal. Turulja onderschept slim de pass. Turulja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pantera rent richting de bal. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing passt de bal zonder na te denken. Schou rent richting de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Macavei rent richting de bal. Macavei passt de bal met de wreef. Tobing rent richting de bal. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid is nu in balbezit. Madrid speelt de bal door. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Macavei verovert de bal door een tackle van achteren. Schou rent richting de bal. Tobing is nu in balbezit. Turulja is nu in balbezit. Turulja schiet op doel. Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Salazar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:2

37e minuut.
Schou is nu in balbezit. Schou passt de bal met de wreef. Pantera rent richting de bal. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Turulja geeft een hoge lob. Pardal onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tobing zal de hoekschop nemen. Turulja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schou rent richting de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:3

45e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Madrid met een sublieme pass. Pinotti rent richting de bal. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12232 69%, Irmãos Estradeiros-RJ. 31%.
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:3

51e minuut.
Barcelos onderschept slim de pass. Madrid verovert de bal door een tackle van achteren. Madrid probeert naar een medespeler te passen. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Madrid passt de bal met de wreef. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei onderschept slim de pass. Tobing rent richting de bal. Tobing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Macavei rent richting de bal. Macavei passt de bal zonder na te denken. Pantera is nu in balbezit. Schou onderschept slim de pass. Schou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:4

59e minuut.
Ventura rent richting de bal. Schou onderschept slim de pass. Schou passt de bal in één keer door. Tobing rent richting de bal. Tobing haalt uit met een fantastische trap. Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja haalt uit met een fantastische trap. Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:5

63e minuut.
Inworp. Macavei met de inworp. Tobing rent richting de bal. Tobing geeft een hoge lob. Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Macavei probeert naar een medespeler te passen. Mariola rent richting de bal. Tobing verovert de bal door een tackle van achteren. Tobing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:6

72e minuut.
Macavei probeert naar een medespeler te passen. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tobing de bal. Tobing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ruivo trapt de bal weg. Macavei kopt de bal weg. Pardal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schou rent richting de bal. Schou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Profiş geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pinotti de bal onder controle te krijgen. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:7

81e minuut.
Maciel rent richting de bal. Maciel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pinotti de bal. Turulja is nu in balbezit. Turulja draait met de bal, schiet en ... Ruivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Turulja geeft een hoge lob. Ruivo probeert naar een medespeler te passen. Pannunzio kopt de bal weg. Schou rent richting de bal. Schou draait met de bal, schiet en ... Paal! Ruivo bokst de bal weg.

86e minuut.
Profiş passt de bal in één keer door. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal met de wreef. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12232 78%, Irmãos Estradeiros-RJ. 22%.
12232 - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:7