Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fugitivos FC Fortaleza.EC
Oficial Tactiek 433
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 44.6
very good Schieten solid
very good Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Sackmann onderschept slim de pass. Sackmann passt de bal zonder na te denken. Boyes rent richting de bal. Boyes geeft de bal voor. Dincă krijgt zijn hoofd ertegen. Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Boyes verovert de bal door een tackle van achteren. Boyes speelt de bal door. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Prażyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chronakis geeft een hoge lob. Sackmann is nu in balbezit. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Westad verovert de bal door een tackle van achteren. Westad geeft de bal voor. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Helvei is nu in balbezit. Helvei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajba geeft een hoge lob. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bombel is nu in balbezit. Bombel passt de bal zonder na te denken. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Fortaleza.EC 1:0

39e minuut.
Dachev geeft de bal voor. Dincă kopt de bal weg. Sandecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sackmann rent richting de bal. Sackmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Prażyński passt de bal zonder na te denken. Hajba rent richting de bal. Hajba speelt de bal door. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. Kuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 47%, Fortaleza.EC 53%.
Fugitivos FC - Fortaleza.EC 1:0

59e minuut.
Zajac geeft een hoge lob. Mulţescu rent richting de bal. Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei geeft de bal voor. Hajba maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ćorović met een harde bal richting middenveld. Cornel kopt de bal weg. Sandecki heeft problemen om de bal te vangen. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Westad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev rent richting de bal. Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sackmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Dincă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ćorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fugitivos FC - Fortaleza.EC 1:1

76e minuut.
Klungelig pakt Calle de bal. Calle probeert naar een medespeler te passen. Helvei is nu in balbezit. Helvei schiet op doel. Kuypers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dachev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajba kopt de bal weg. Dachev heeft problemen om de bal te vangen. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal met de wreef. Hajba is nu in balbezit. Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Sandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă rent richting de bal. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă rent richting de bal. Dincă schiet op doel. Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei passt de bal zonder na te denken. Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 59%, Fortaleza.EC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fugitivos FC - Fortaleza.EC 1:1