Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortaleza.EC Codiá AC
433 Tactiek 433_2024
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 25.5
good Schieten average
average Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Barasoain rent richting de bal. Klimko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barasoain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mulţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sackmann kopt de bal weg. Bandurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chronakis onderschept slim de pass. Chronakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Chronakis controleert de bal met de borst. Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños begaat een overtreding. Gałeczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornel wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chronakis onderschept slim de pass. Chronakis passt de bal met de wreef. Sackmann rent richting de bal. Sackmann haalt uit met een fantastische trap. Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Misztela de bal. Borja geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 2:0

16e minuut.
Kuypers trapt de bal weg. Daar is Gałeczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandurski is nu in balbezit. Barasoain rent richting de bal. Barasoain geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka schiet op doel. Zeman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 3:0

28e minuut.
Chronakis onderschept slim de pass. Chronakis passt de bal met de wreef. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cornel met een sublieme pass. Sackmann rent richting de bal. Jones Jr. onderschept slim de pass. Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Sackmann is nu in balbezit. Sackmann passt de bal in één keer door. Chronakis is nu in balbezit. Chronakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 4:0

40e minuut.
Bolaños geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barasoain met de inworp. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 5:0

45e minuut.
Mulţescu speelt de bal door. Barasoain probeert naar een medespeler te passen. Bandurski heeft problemen om de bal te vangen. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 31%, Codiá AC 69%.
Fortaleza.EC - Codiá AC 5:0

46e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Gałeczka kopt de bal weg. Sackmann rent richting de bal. Sackmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chronakis schiet op doel. Klungelig pakt Jones Jr. de bal. Sackmann is nu in balbezit. Sackmann draait met de bal, schiet en ... Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 6:0

61e minuut.
Barasoain bereikt de bal nog maar net als eerste. Barasoain geeft een lange en hoge pass. Sackmann rent richting de bal. Sackmann heeft problemen om de bal te vangen. Sackmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 7:0

63e minuut.
Barasoain met een snelle inworp. Cornel is nu in balbezit. Bandurski is nu in balbezit. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel geeft een hoge lob. Zeman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cornel met een sublieme pass. Barasoain rent richting de bal. Barasoain passt de bal in één keer door. Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sackmann passt de bal zonder na te denken. Boyes is nu in balbezit. Boyes probeert naar een medespeler te passen. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cortellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu geeft de bal voor. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Jones Jr., maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann heeft problemen om de bal te vangen. Sackmann schiet op doel. Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Codiá AC 8:0

85e minuut.
Bandurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel passt de bal in één keer door. Barasoain rent richting de bal. Barasoain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Boyes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chronakis de bal. Chronakis passt de bal zonder na te denken. Sackmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackmann schiet op doel. Zeman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 34%, Codiá AC 66%.
Fortaleza.EC - Codiá AC 8:0