Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fugitivos FC Rodrigol Football Club
Oficial Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 27.5
excellent Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen weak


8e minuut.
Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương passt de bal zonder na te denken. Helvei rent richting de bal. Helvei schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rosim-Annus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calle neemt de hoekschop. Trefelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương onderschept slim de pass. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Calle passt de bal met de wreef. Hajba rent richting de bal. Hajba passt de bal zonder na te denken. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. Osores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văn Lương rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 1:0

16e minuut.
Westad rent richting de bal. Westad geeft de bal voor. Văn Lương heeft problemen om de bal te vangen. Văn Lương schiet op doel. Osores probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 2:0

18e minuut.
Bombel probeert de bal met de borst te controleren. Paraskevaidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajba. Hajba krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Trefelovski passt de bal in één keer door. Paraskevaidis rent richting de bal. Paraskevaidis passt de bal in één keer door. Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 3:0

25e minuut.
Helvei is nu in balbezit. Rosim-Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Văn Lương krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Helvei is nu in balbezit. Helvei geeft de bal voor. Daar is Rosim-Annus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương passt de bal met de wreef. Helvei rent richting de bal. Helvei schiet op doel. Osores werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pacaembu geeft een hoge lob. Krimizakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krimizakis passt de bal met de wreef. Kaplon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 31%, Rodrigol Football Club 69%.
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 3:0

52e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei passt de bal met de wreef. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 4:0

55e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei geeft een hoge lob. Pacaembu kopt de bal weg. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hajba speelt de bal door. Calle probeert de bal aan de voet te houden. Helvei is nu in balbezit. Helvei geeft een lange en hoge pass. Văn Lương maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Westad geeft een hoge lob. Hajba rent richting de bal. Hajba met een sublieme pass. Daar is Văn Lương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Lương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacaembu met de inworp. Daškić geeft een hoge lob. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương draait met de bal, schiet en ... Osores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Helvei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hradil de bal. Pacaembu is nu in balbezit. Pacaembu haalt uit met een fantastische trap. Someşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pacaembu neemt de hoekschop. Văn Lương kopt de bal weg. Daar is Hajba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajba haalt uit met een fantastische trap. Osores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 5:0

74e minuut.
Trefelovski rent richting de bal. Hajba onderschept slim de pass. Hajba probeert naar een medespeler te passen. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osores met een sublieme pass. Bombel kopt de bal weg. Daškić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Văn Lương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bombel probeert naar een medespeler te passen. Daškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daškić passt de bal in één keer door. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Someşan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacaembu met de inworp. Văn Lương heeft problemen om de bal te vangen. Văn Lương geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Osores trapt de bal weg. Bombel geeft de bal voor. Rosim-Annus kopt de bal weg. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương schiet op doel. Osores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 6:0

88e minuut.
Kaplon rent richting de bal. Kaplon probeert naar een medespeler te passen. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương onderschept slim de pass. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 22%, Rodrigol Football Club 78%.
Fugitivos FC - Rodrigol Football Club 6:0