Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belon Cabelon FC k.e.c
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Inworp. Mezenga met de inworp. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa onderschept slim de pass. Sousa geeft de bal voor. Ciobotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingo geeft de bal voor. Rolim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leal is nu in balbezit. Leal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pezzi passt de bal zonder na te denken. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Deodoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pêgo geeft een hoge lob. Inworp. Bobola met de inworp. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Boiadeiro probeert de bal aan de voet te houden. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal met de wreef. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal schiet op doel. Tupãzinho bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Boiadeiro met een snelle inworp. Lemos is nu in balbezit. Lemos draait met de bal, schiet en ... Tupãzinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:1

42e minuut.
Boiadeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lemos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciobotaru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belon Cabelon FC 67%, k.e.c 33%.
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:2

47e minuut.
Nery rent richting de bal. Nery geeft een lange en hoge pass. Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal rent richting de bal. Leal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pimpão geeft de bal voor. Inworp. Bobola met een snelle inworp. Rolim rent richting de bal. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lemos onderschept slim de pass. Lemos passt de bal zonder na te denken. Leal rent richting de bal. Leal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tupãzinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tupãzinho probeert naar een medespeler te passen. Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Galhardo probeert naar een medespeler te passen. Lemos rent richting de bal. Lemos haalt uit met een fantastische trap. Tupãzinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:3

67e minuut.
Piedade komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrentinho komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Piedade bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho speelt de bal door. Piedade is nu in balbezit. Piedade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:4

76e minuut.
Barone komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Galhardo passt de bal in één keer door. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola met een sublieme pass. Piedade is nu in balbezit. Piedade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Galhardo geeft een lange en hoge pass. Pimpão geeft de bal voor. Davila kopt de bal weg. Piedade bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:5

82e minuut.
Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola passt de bal zonder na te denken. Quirino is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos draait met de bal, schiet en ... Tupãzinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Bobola met een snelle inworp. Galhardo heeft problemen om de bal te vangen. Galhardo geeft de bal voor. Piedade springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bobola rent richting de bal. Bobola met een sublieme pass. Piedade is nu in balbezit. Lemos rent richting de bal. Lemos schiet op doel. Tupãzinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belon Cabelon FC 67%, k.e.c 33%.
Belon Cabelon FC - k.e.c 0:6