Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: Rio Novo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2880
Rio Novo Torrense F.C
Normal Tactiek 4-5-1 adap
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


8e minuut.
Pará geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Kufo met de inworp. Kamás is nu in balbezit. Kamás geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Thiesen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Kufo geeft de bal voor. Pias springt en kopt de bal. Pelizzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida verovert de bal door een tackle van achteren. Salamida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:1

16e minuut.
N`Kufo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamás heeft problemen om de bal te vangen. Kamás passt de bal in één keer door. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida schiet op doel. Pelizzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:2

21e minuut.
Ronaldo Jr. met een sublieme pass. Trajano rent richting de bal. Trajano passt de bal in één keer door. Salamida rent richting de bal. Salamida passt de bal in één keer door. Pelizzaro bokst de bal weg. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará passt de bal in één keer door. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:3

23e minuut.
Kamás is nu in balbezit. Kamás geeft de bal voor. Klungelig pakt Martins de bal. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Salamida de bal. Melo rent richting de bal. Salamida verovert de bal door een tackle van achteren. Salamida draait met de bal, schiet en ... Pelizzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:4

28e minuut.
N`Kufo kopt de bal weg. Klungelig pakt Salamida de bal. Salamida met een sublieme pass. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamida rent richting de bal. Salamida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:5

32e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Trajano verovert de bal door een tackle van achteren. Trajano geeft de bal voor. Klungelig pakt Salamida de bal. Salamida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Melo geeft een hoge lob. Salamida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trajano kopt de bal weg. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu geeft een hoge lob. Pelizzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pias maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Inworp. Olăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trajano rent richting de bal. Trajano schiet op doel. Pias krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:6

43e minuut.
N`Kufo rent richting de bal. N`Kufo geeft een hoge lob. Pias maakt een snoekduik en kopt de bal. Salamida is nu in balbezit. Salamida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Novo 71%, Torrense F.C 29%.
Rio Novo - Torrense F.C 0:6

49e minuut.
Salamida is nu in balbezit. Salamida heeft problemen om de bal te vangen. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:7

58e minuut.
Trajano met een snelle inworp. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu geeft de bal voor. Kamás is nu in balbezit. Kamás geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salamida neemt de penalty, wat een uithaal! Pelizzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:8

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melo trapt de bal weg. Kuksa kopt de bal weg. Salamida rent richting de bal. Salamida schiet op doel. Pelizzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:9

68e minuut.
N`Kufo met de inworp. Kamás rent richting de bal. Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Pias is nu in balbezit. Pias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Risadinha is nu in balbezit. Trajano onderschept slim de pass. Trajano passt de bal met de wreef. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Pelizzaro trapt de bal weg. Kamás kopt de bal weg. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kamás passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salamida de bal. Salamida passt de bal zonder na te denken. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Olăroiu geeft een hoge lob. Pias kopt de bal weg. Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamida draait met de bal, schiet en ... Pelizzaro bokst de bal weg.

87e minuut.
Salamida is nu in balbezit. Salamida passt de bal zonder na te denken. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ... Pelizzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Torrense F.C 0:10

90e minuut.
Somló geeft een lange en hoge pass. Salamida kopt de bal weg. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Novo 74%, Torrense F.C 26%.
Rio Novo - Torrense F.C 0:10