Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: real ma Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2186
real ma Brazil´ s team
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sotero trapt de bal weg van het doel. Ponteiro kopt de bal weg. Farias rent richting de bal. Farias draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
is nu in balbezit. geeft een hoge lob. Alicate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - Brazil´ s team 0:1

17e minuut.
Colméia is nu in balbezit. Ponteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ponteiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Farias de bal onder controle te krijgen. Zagalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real ma - Brazil´ s team 1:1

19e minuut.
Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Picanha is nu in balbezit. Picanha speelt de bal door. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Picanha geeft de bal voor. Alicate probeert de bal met de borst te controleren. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel. Alvim probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Capixaba is nu in balbezit. Muniz speelt de bal door. Valente is nu in balbezit. Picanha verovert de bal door een tackle van achteren. Picanha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ma 46%, Brazil´ s team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real ma - Brazil´ s team 1:1

48e minuut.
Muniz rent richting de bal. Muniz passt de bal met de wreef. Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - Brazil´ s team 2:1

70e minuut.
Salles met een snelle inworp. Ponteiro is nu in balbezit. Parnaíba met een sublieme pass. Farias is nu in balbezit. Farias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - Brazil´ s team 3:1

81e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral passt de bal in één keer door. Gaúcho heeft problemen om de bal te vangen. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ma 36%, Brazil´ s team 64%.
real ma - Brazil´ s team 3:1