Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Canas E.C Fortaleza.EC
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Pessegueiro rent richting de bal. Dincă onderschept slim de pass. Dincă met een sublieme pass. Bridges rent richting de bal. Bridges draait met de bal, schiet en ... Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Samarone geeft een lange en hoge pass. Borja probeert naar een medespeler te passen. Barasoain speelt de bal door. Bridges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridges draait met de bal, schiet en ... Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Boyes kopt de bal weg. Dincă probeert de bal aan de voet te houden. Samarone is nu in balbezit. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:1

12e minuut.
Rosado met een sublieme pass. Klungelig pakt Samarone de bal. Pessegueiro is nu in balbezit. Bridges onderschept slim de pass. Bridges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cornel met een sublieme pass. Barasoain met een sublieme pass. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piazza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:2

30e minuut.
Shogun kopt de bal weg. Mulţescu is nu in balbezit. Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cornel kopt de bal weg. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal met de wreef. Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka schiet op doel. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dincă passt de bal zonder na te denken. Shogun is nu in balbezit. Cornel onderschept slim de pass. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka haalt uit met een fantastische trap. Ceará bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Canas E.C 78%, Fortaleza.EC 22%.
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:2

56e minuut.
Boyes probeert naar een medespeler te passen. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal zonder na te denken. Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Shogun rent richting de bal. Dincă onderschept slim de pass. Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Gałeczka de bal. Gałeczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cornel geeft de bal voor. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza geeft een hoge lob. Boyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyes geeft de bal voor. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Raquete geeft een hoge lob. Barasoain rent richting de bal. Barasoain passt de bal zonder na te denken. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bridges rent richting de bal. Bridges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:3

68e minuut.
Raquete onderschept slim de pass. Dincă met een sublieme pass. Gałeczka rent richting de bal. Gałeczka draait met de bal, schiet en ... Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:4

70e minuut.
Guerreiro is nu in balbezit. Dachev onderschept slim de pass. Dachev met een sublieme pass. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel probeert naar een medespeler te passen. Bridges bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Borja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bocaletti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mulţescu geeft de bal voor. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka passt de bal zonder na te denken. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boyes probeert naar een medespeler te passen. Barasoain bereikt de bal nog maar net als eerste. Barasoain passt de bal in één keer door. Dincă is nu in balbezit. Dincă draait met de bal, schiet en ... Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gałeczka is nu in balbezit. Gałeczka haalt uit met een fantastische trap. Ceará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Canas E.C 72%, Fortaleza.EC 28%.
Os Canas E.C - Fortaleza.EC 0:5