Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belon Cabelon FC Rodrigol Football Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Pingo passt de bal met de wreef. Sousa is nu in balbezit. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - Rodrigol Football Club 0:1

12e minuut.
Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellido onderschept slim de pass. Vellido geeft een lange en hoge pass. Paraskevaidis is nu in balbezit. Paraskevaidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - Rodrigol Football Club 0:2

33e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal met de wreef. Paraskevaidis heeft problemen om de bal te vangen. Paraskevaidis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quirino de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pirueta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tupãzinho bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belon Cabelon FC 50%, Rodrigol Football Club 50%.
Belon Cabelon FC - Rodrigol Football Club 0:2

47e minuut.
Mezenga kan de bal niet met de borst controleren. Vellido is nu in balbezit. Met opzet legt Mezenga zijn tegenspeler op de grond. Mezenga krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Pasquali geeft de bal voor. Pimpão probeert de bal aan de voet te houden. Dusolie speelt de bal door. Klungelig pakt Paraskevaidis de bal. Paraskevaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pingo probeert de bal aan de voet te houden. Pasquali met een sublieme pass. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta geeft een hoge lob. Paraskevaidis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belon Cabelon FC - Rodrigol Football Club 0:3

82e minuut.
Scotland rent richting de bal. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotland rent richting de bal. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belon Cabelon FC 52%, Rodrigol Football Club 48%.
Belon Cabelon FC - Rodrigol Football Club 0:3