Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARKARA CAUCAIENSE CITY PWZ FC
424 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pirata kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beting de bal onder controle te krijgen. Saccomando speelt de bal door. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta schiet op doel. Rabello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Beting is nu in balbezit. Allejo onderschept slim de pass. Allejo speelt de bal door. Flausino is nu in balbezit. Flausino schiet op doel. Garcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro begaat een overtreding. Pinheiro krijgt een gele kaart. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delgado met een snel genomen vrije trap. Daar is Perrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARKARA CAUCAIENSE CITY 47%, PWZ FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KARKARA CAUCAIENSE CITY - PWZ FC 0:0

67e minuut.
Pascoalin geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Klungelig pakt Beting de bal. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando met een sublieme pass. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARKARA CAUCAIENSE CITY - PWZ FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARKARA CAUCAIENSE CITY 68%, PWZ FC 32%.
KARKARA CAUCAIENSE CITY - PWZ FC 1:0