Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16473
Sindicato S. A. Bento FC
10 Tactiek 433 DO
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
66 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 26.5
outstanding Schieten average
formidable Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
Paraguai is nu in balbezit. Téllez onderschept slim de pass. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia schiet op doel. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Téllez met een snelle inworp. Farruggia probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro speelt de bal door. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Siqueira bokst de bal weg.

10e minuut.
Uliniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Uliniarz met een sublieme pass. Farruggia heeft problemen om de bal te vangen. Farruggia schiet op doel. Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 1:0

12e minuut.
Ponteiro passt de bal zonder na te denken. Petkovic met een sublieme pass. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Siqueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Paraguai heeft problemen om de bal te vangen. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic passt de bal met de wreef. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 2:0

14e minuut.
Pita heeft problemen om de bal te vangen. Petkovic onderschept slim de pass. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Antonelli passt de bal in één keer door. Ponteiro speelt de bal door. Uliniarz rent richting de bal. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 3:0

16e minuut.
Uliniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic rent richting de bal. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz geeft een lange en hoge pass. Farruggia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 4:0

17e minuut.
Daar is Taffarel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taffarel passt de bal zonder na te denken. Uliniarz is nu in balbezit. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal met de wreef. Uliniarz heeft problemen om de bal te vangen. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Farruggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farruggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 5:0

22e minuut.
Ponteiro speelt de bal door. Téllez is nu in balbezit. Téllez passt de bal zonder na te denken. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. Siqueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rogoziński kopt de bal weg. Daar is Uliniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraguai begaat een overtreding. Paraguai krijgt een gele kaart. Uliniarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Téllez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Frygier onderschept slim de pass. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noronha. Uliniarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rogoziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uliniarz springt en kopt de bal. Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 6:0

28e minuut.
Antonelli probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai maakt een afschuwelijke overtreding. Paraguai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Farruggia onderschept slim de pass. Farruggia geeft een hoge lob. Petkovic springt en kopt de bal. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel. Siqueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Farruggia rent richting de bal. Farruggia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petkovic de bal. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovic geeft een hoge lob. Farruggia rent richting de bal. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 7:0

34e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Farruggia de bal. Farruggia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uliniarz de bal onder controle te krijgen. Siqueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 8:0

36e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 9:0

38e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Uliniarz heeft problemen om de bal te vangen. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro draait met de bal, schiet en ... Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 10:0

39e minuut.
Portela probeert naar een medespeler te passen. Tanque is nu in balbezit. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Siqueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 11:0

41e minuut.
Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro passt de bal met de wreef. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 12:0

43e minuut.
Téllez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Farruggia de bal. Farruggia passt de bal met de wreef. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz schiet op doel. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 19%, Bento FC 81%.
Sindicato S. A. - Bento FC 12:0

47e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Domingos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Domingos geeft een hoge lob. Inworp. Petkovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uliniarz geeft een hoge lob. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 13:0

54e minuut.
Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro speelt de bal door. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia draait met de bal, schiet en ... Siqueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 14:0

55e minuut.
Uliniarz speelt de bal door. Petkovic rent richting de bal. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Egressy komt het veld opgelopen. Marut komt het veld opgelopen. Ferreira komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Egressy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro passt de bal met de wreef. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia schiet op doel. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Siqueira geeft een hoge lob. Antonelli is nu in balbezit. Antonelli geeft een hoge lob. Egressy krijgt zijn hoofd ertegen. Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 15:0

58e minuut.
Egressy onderschept slim de pass. Téllez speelt de bal door. Farruggia rent richting de bal. Farruggia schiet op doel. Siqueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 16:0

59e minuut.
Tanque passt de bal met de wreef. Noronha probeert de bal aan de voet te houden. Domingos is nu in balbezit. Farruggia rent richting de bal. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ponteiro probeert naar een medespeler te passen. Téllez met een sublieme pass. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Siqueira bokst de bal weg.

62e minuut.
Daar is Taffarel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal met de wreef. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Petkovic rent richting de bal. Petkovic haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 17:0

63e minuut.
Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro probeert naar een medespeler te passen. Pita is nu in balbezit. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. David komt het veld opgelopen. Ragi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ragi rent richting de bal. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro geeft een hoge lob. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 18:0

69e minuut.
Pita rent richting de bal. Petkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic speelt de bal door. Klungelig pakt Ragi de bal. Ragi schiet op doel. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 19:0

72e minuut.
Tanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński met een sublieme pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 20:0

72e minuut.
Portela met een sublieme pass. Taffarel heeft problemen om de bal te vangen. Egressy onderschept slim de pass. Egressy draait met de bal, schiet en ... Siqueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Téllez neemt de hoekschop. Egressy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Ponteiro speelt de bal door. Ragi rent richting de bal. Téllez geeft de bal voor. Egressy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 21:0

75e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Petkovic passt de bal in één keer door. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 22:0

77e minuut.
Ragi verovert de bal door een tackle van achteren. Ragi passt de bal zonder na te denken. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Taffarel is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński passt de bal met de wreef. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
David kopt de bal weg. Egressy is nu in balbezit. Egressy met een sublieme pass. Ragi rent richting de bal. Ragi draait met de bal, schiet en ... Siqueira bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Richter de bal onder controle te krijgen. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 23:0

82e minuut.
Siqueira trapt de bal weg. Taffarel heeft problemen om de bal te vangen. Ponteiro probeert naar een medespeler te passen. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 24:0

83e minuut.
Portela probeert naar een medespeler te passen. Tanque heeft problemen om de bal te vangen. Portela rent richting de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siqueira met een harde bal richting middenveld. Ponteiro kopt de bal weg. Petkovic rent richting de bal. Petkovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Bento FC 25:0

88e minuut.
Doeltrap. Siqueira met een harde bal richting middenveld. Marut kopt de bal weg. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Téllez neemt de hoekschop. Ragi kopt de bal weg. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... Siqueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 9%, Bento FC 91%.
Sindicato S. A. - Bento FC 25:0