Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: PetFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2735
PetFC Meiser E.C
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj is nu in balbezit. Krulj passt de bal zonder na te denken. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:1

6e minuut.
Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena geeft een hoge lob. Ross kopt de bal weg. Krulj rent richting de bal. Krulj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Rampellotto met een snelle inworp. Garcia rent richting de bal. Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Skałuba is nu in balbezit. Skałuba passt de bal in één keer door. Daar is Paderewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paderewski haalt uit met een fantastische trap. Birro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:2

21e minuut.
Dias rent richting de bal. Pelizzaro onderschept slim de pass. Bayramoğlu met een sublieme pass. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj passt de bal in één keer door. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:3

24e minuut.
Bayramoğlu met de inworp. Krulj rent richting de bal. Krulj geeft een hoge lob. Vilhena geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Garcia de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Siboiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu kopt de bal weg. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj is nu in balbezit. Krulj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viana rent richting de bal. Viana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:4

28e minuut.
Relvas is nu in balbezit. Skałuba onderschept slim de pass. Skałuba speelt de bal door. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Corsini probeert de bal met de borst te controleren. Corsini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siboiu de bal. Siboiu geeft een hoge lob. Paderewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birro probeert wanhopig de bal te grijpen. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:5

32e minuut.
Rampellotto probeert naar een medespeler te passen. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayramoğlu. Bayramoğlu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fortes passt de bal zonder na te denken. Paderewski geeft een lange en hoge pass. Krulj rent richting de bal. Krulj geeft de bal voor. Birro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:6

43e minuut.
Siboiu kopt de bal weg. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes is nu in balbezit. Bayramoğlu geeft een lange en hoge pass. Paderewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vilhena kopt de bal weg. Paderewski rent richting de bal. Paderewski met een sublieme pass. Krulj heeft problemen om de bal te vangen. Krulj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetFC 85%, Meiser E.C 15%.
PetFC - Meiser E.C 0:7

50e minuut.
Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj passt de bal zonder na te denken. Paderewski rent richting de bal. Paderewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:8

51e minuut.
Fortes geeft de bal voor. Siboiu heeft problemen om de bal te vangen. Siboiu met een sublieme pass. Krulj rent richting de bal. Krulj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Relvas onderschept slim de pass. Relvas probeert naar een medespeler te passen. Siboiu geeft de bal voor. Krulj is nu in balbezit. Krulj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:9

55e minuut.
Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu geeft de bal voor. Rampellotto heeft problemen om de bal te vangen. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:10

57e minuut.
Birro met een harde bal richting middenveld. Siboiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Garcia de bal. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:11

60e minuut.
Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vilhena heeft problemen om de bal te vangen. Vilhena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krulj de bal. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Paderewski met een sublieme pass. Siboiu rent richting de bal. Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Krulj rent richting de bal. Krulj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viana rent richting de bal. Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vilhena met een sublieme pass. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Krulj rent richting de bal. Krulj draait met de bal, schiet en ... Birro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:12

75e minuut.
Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj is nu in balbezit. Krulj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peralta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu geeft de bal voor. Viana probeert naar een medespeler te passen. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Siboiu rent richting de bal. Peralta rent richting de bal. Siboiu speelt de bal door. Krulj is nu in balbezit. Krulj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:13

81e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey rent richting de bal. Rey passt de bal met de wreef. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ross geeft de bal voor. Vilhena kopt de bal weg. Rey met een sublieme pass. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:14

87e minuut.
Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bayramoğlu de bal. Bayramoğlu geeft de bal voor. Siboiu geeft een lange en hoge pass. Krulj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vilhena speelt de bal door. Peralta rent richting de bal. Rey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peralta raakt geblesseerd tijdens het duel. Krulj kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj is nu in balbezit. Krulj draait met de bal, schiet en ... Birro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Meiser E.C 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetFC 77%, Meiser E.C 23%.
PetFC - Meiser E.C 0:15