Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabuloso Fc Providência
433 Atack Tactiek leozinho22
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Ibenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft de bal voor. Violeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Aukščiūnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Providência 0:1

14e minuut.
Gîrbaciu onderschept slim de pass. Huy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huy Hoàng zal de hoekschop nemen. Joelsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pyrka geeft een lange en hoge pass. Gămălie kopt de bal weg. Daar is Joelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edrei is nu in balbezit. Edrei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Odrwąż onderschept slim de pass. Odrwąż passt de bal zonder na te denken. Skafarek rent richting de bal. Joelsson onderschept slim de pass. Joelsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Roner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibenfeldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibenfeldt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabuloso Fc 35%, Providência 65%.
Cabuloso Fc - Providência 0:1

54e minuut.
Roner geeft een lange en hoge pass. Huy Hoàng is nu in balbezit. Maćkowiak rent richting de bal. Huy Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Joelsson rent richting de bal. Joelsson passt de bal in één keer door. Edrei is nu in balbezit. Edrei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Baraniecki kopt de bal weg. Ibenfeldt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Roner passt de bal zonder na te denken. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson rent richting de bal. Joelsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabuloso Fc 43%, Providência 57%.
Cabuloso Fc - Providência 0:1