Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milena2105* Cabuloso Fc
Normal Tactiek 433 Atack
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.8
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Rattata met een sublieme pass. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson onderschept slim de pass. Edrei is nu in balbezit. Edrei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bittencourt probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huy Hoàng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Joelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Joelsson passt de bal in één keer door. Huy Hoàng is nu in balbezit. Huy Hoàng schiet op doel. Caetano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milena2105* - Cabuloso Fc 0:1

11e minuut.
Cametá met een sublieme pass. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson rent richting de bal. Edrei is nu in balbezit. Edrei draait met de bal, schiet en ... Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milena2105* - Cabuloso Fc 0:2

17e minuut.
Cametá met een sublieme pass. Rattata heeft problemen om de bal te vangen. Edrei verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Hoàng schiet op doel. Caetano bokst de bal weg.

18e minuut.
Seixas geeft een hoge lob. Inworp. Joelsson met een snelle inworp. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Seixas trapt de bal weg. Odrwąż kopt de bal weg. Joelsson is nu in balbezit. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Odrwąż passt de bal in één keer door. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittencourt is nu in balbezit. Edrei onderschept slim de pass. Edrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milena2105* - Cabuloso Fc 0:3

23e minuut.
Daar is Huy Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson passt de bal in één keer door. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bittencourt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huy Hoàng met een snelle inworp. Edrei is nu in balbezit. Edrei draait met de bal, schiet en ... Caetano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Edrei rent richting de bal. Edrei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Baraniecki probeert de bal aan de voet te houden. Krachel is nu in balbezit. Krachel probeert naar een medespeler te passen. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Edrei de bal. Costa is nu in balbezit. Huy Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Edrei geeft een hoge lob. Krachel rent richting de bal. Krachel passt de bal met de wreef. Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bittencourt met een sublieme pass. Inworp. Huy Hoàng met een snelle inworp. Edrei rent richting de bal. Edrei schiet op doel. Caetano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milena2105* 82%, Cabuloso Fc 18%.
milena2105* - Cabuloso Fc 0:3

54e minuut.
Muniz speelt de bal door. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel geeft de bal voor. Edrei is nu in balbezit. Edrei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Edrei geeft een hoge lob. Huy Hoàng rent richting de bal. Huy Hoàng passt de bal zonder na te denken. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Joelsson rent richting de bal. Muniz begaat een overtreding. Joelsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odrwąż met een snel genomen vrije trap. Edrei rent richting de bal. Edrei schiet op doel. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milena2105* - Cabuloso Fc 0:4

61e minuut.
Krachel speelt de bal door. Costa is nu in balbezit. Odrwąż begaat een overtreding. Costa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Costa kan niet meer verder spelen. Júnior komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Joelsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Edrei de bal. Seixas is nu in balbezit. Edrei verovert de bal door een tackle van achteren. Edrei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Edrei is nu in balbezit. Edrei haalt uit met een fantastische trap. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Edrei passt de bal met de wreef. Joelsson rent richting de bal. Joelsson passt de bal zonder na te denken. Huy Hoàng rent richting de bal. Huy Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gămălie trapt de bal weg. Edrei kopt de bal weg. Huy Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel. Paal! Edrei rent richting de bal. Edrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milena2105* - Cabuloso Fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milena2105* 62%, Cabuloso Fc 38%.
milena2105* - Cabuloso Fc 0:5