Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabuloso Fc Santa Julia ES
433 Atack Tactiek inicial
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 29.7
very good Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


7e minuut.
Pearl Jam onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biro-Biro. Pearl Jam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sotolongo met een snel genomen vrije trap. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar is nu in balbezit. Pusar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam onderschept slim de pass. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap. Lajolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 1:0

13e minuut.
Sitniewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Brocador de bal. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap. Lajolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 2:0

16e minuut.
Pearl Jam is nu in balbezit. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar passt de bal zonder na te denken. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pearl Jam heeft problemen om de bal te vangen. Piaçava is nu in balbezit. Pearl Jam begaat een overtreding. Piaçava raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piaçava kan niet meer verder spelen. Biro-Biro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roner kopt de bal weg. Pusar rent richting de bal. Pusar draait met de bal, schiet en ... Lajolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 3:0

20e minuut.
Vaikjärv onderschept slim de pass. Vaikjärv speelt de bal door. Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ... Lajolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Roner heeft problemen om de bal te vangen. Roner met een sublieme pass. Pearl Jam rent richting de bal. Pusar is nu in balbezit. Pusar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Polimene probeert naar een medespeler te passen. Parodi rent richting de bal. Parodi passt de bal met de wreef. Pearl Jam heeft problemen om de bal te vangen. Pearl Jam schiet op doel. Lajolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel. Lajolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brocador met een harde bal richting middenveld. Polimene kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar rent richting de bal. Pusar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Brocador geeft een hoge lob. Borges probeert de bal met de borst te controleren. Borges probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pusar de bal onder controle te krijgen. Pusar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Biro-Biro kopt de bal weg. Inworp. Sotolongo met de inworp. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 4:0

30e minuut.
Roner probeert naar een medespeler te passen. Parodi is nu in balbezit. Parodi probeert naar een medespeler te passen. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam schiet op doel. Lajolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam passt de bal met de wreef. Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusar rent richting de bal. Pusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 5:0

31e minuut.
Pearl Jam onderschept slim de pass. Pearl Jam geeft een lange en hoge pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel. Lajolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 6:0

33e minuut.
Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Parodi is nu in balbezit. Parodi passt de bal met de wreef. Pearl Jam rent richting de bal. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Polimene passt de bal in één keer door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi met een sublieme pass. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lajolo trapt de bal weg. Polimene kopt de bal weg. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 7:0

44e minuut.
Vaikjärv passt de bal zonder na te denken. Pelágio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotolongo. Sotolongo krijgt een gele kaart. Pelágio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pelágio kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabuloso Fc 29%, Santa Julia ES 71%.
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 7:0

50e minuut.
Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo speelt de bal door. Daar is Pearl Jam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 8:0

53e minuut.
Parodi rent richting de bal. Parodi met een sublieme pass. Daar is Pearl Jam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusar is nu in balbezit. Pusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar rent richting de bal. Pusar met een sublieme pass. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pearl Jam heeft problemen om de bal te vangen. Pearl Jam speelt de bal door. Klungelig pakt Parodi de bal. Pusar rent richting de bal. Pusar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brocador met een harde bal richting middenveld. Parodi kopt de bal weg. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap. Lajolo bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam passt de bal met de wreef. Pusar rent richting de bal. Pusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Roner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pearl Jam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Polimene heeft problemen om de bal te vangen. Polimene geeft de bal voor. Brocador heeft problemen om de bal te vangen. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Vaikjärv de bal. Polimene is nu in balbezit. Vaikjärv begaat een overtreding. Vaikjärv krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Parodi passt de bal met de wreef. Pusar heeft problemen om de bal te vangen. Pusar passt de bal zonder na te denken. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam schiet op doel. Lajolo bokst de bal weg.

79e minuut.
Brocador speelt de bal door. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam geeft een hoge lob. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam speelt de bal door. Parodi rent richting de bal. Parodi schiet op doel. Lajolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 9:0

84e minuut.
Pearl Jam is nu in balbezit. Pusar rent richting de bal. Pusar passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ... Lajolo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pusar is nu in balbezit. Parodi is nu in balbezit. Pusar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pearl Jam de bal. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Polimene rent richting de bal. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar rent richting de bal. Pusar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabuloso Fc 16%, Santa Julia ES 84%.
Cabuloso Fc - Santa Julia ES 9:0