Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza Planet FC0 Novo Rio F.C
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Kasztan geeft de bal voor. Frunda rent richting de bal. Frunda passt de bal in één keer door. Gürses rent richting de bal. Gürses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tanque is nu in balbezit. Tanque geeft een lange en hoge pass. Nusko kopt de bal weg. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nusko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ngotho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusmão. Ngotho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komasiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:1

18e minuut.
Frunda kopt de bal weg. Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński is nu in balbezit. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap. Oponente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:2

22e minuut.
Pratto controleert de bal met de borst. Frunda is nu in balbezit. Frunda geeft een hoge lob. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap. Oponente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanque heeft problemen om de bal te vangen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:3

27e minuut.
Oponente probeert naar een medespeler te passen. Kasztan geeft een hoge lob. Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński rent richting de bal. Komasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:4

30e minuut.
Ngotho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Novoselac de bal. Novoselac speelt de bal door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Łapka geeft een lange en hoge pass. Batatinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngotho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngotho krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kasztan speelt de bal door. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frunda de bal. Frunda schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza Planet FC0 75%, Novo Rio F.C 25%.
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:4

47e minuut.
Ngotho rent richting de bal. Ngotho heeft problemen om de bal te vangen. Ngotho probeert naar een medespeler te passen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ngotho verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho geeft de bal voor. Gürses heeft problemen om de bal te vangen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda schiet op doel. Oponente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho met een sublieme pass. Stan speelt de bal door. Pimenta rent richting de bal. Pimenta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ngotho onderschept slim de pass. Ngotho speelt de bal door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses draait met de bal, schiet en ... Tanque probeert de bal aan de voet te houden. Oponente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Stan met een snelle inworp. Ngotho geeft de bal voor. Novoselac geeft een lange en hoge pass. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:5

70e minuut.
Komasiński rent richting de bal. Komasiński passt de bal in één keer door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:6

77e minuut.
Gürses passt de bal zonder na te denken. Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoselac met een sublieme pass. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cwyl met een sublieme pass. Komasiński kopt de bal weg. Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ... Oponente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gürses is nu in balbezit. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ngotho is nu in balbezit. Ngotho speelt de bal door. Gürses is nu in balbezit. Gürses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:7

87e minuut.
Oponente trapt de bal weg van het doel. Komasiński kopt de bal weg. Gürses rent richting de bal. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stan heeft problemen om de bal te vangen. Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngotho passt de bal in één keer door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza Planet FC0 78%, Novo Rio F.C 22%.
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:7