Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
América 40 Providência
Normal Tactiek leozinho22
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Tocantins met de inworp. Catatau probeert naar een medespeler te passen. Aragão probeert naar een medespeler te passen. Violeiro heeft problemen om de bal te vangen. Violeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aragão is nu in balbezit. Aragão passt de bal met de wreef. Violeiro is nu in balbezit. Violeiro haalt uit met een fantastische trap. Barros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
América 40 - Providência 0:1

11e minuut.
Pyrka kopt de bal weg. Aragão rent richting de bal. Aragão passt de bal zonder na te denken. Violeiro rent richting de bal. Violeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
da Guia verovert de bal door een tackle van achteren. da Guia passt de bal met de wreef. Catatau rent richting de bal. Catatau draait met de bal, schiet en ... Barros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
América 40 - Providência 0:2

23e minuut.
Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Violeiro. Valverde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valverde kan niet meer verder spelen. Wink komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pyrka de bal. Pyrka geeft een hoge lob. Violeiro springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
América 40 - Providência 0:3

33e minuut.
Pyrka kopt de bal weg. Aragão is nu in balbezit. Aragão passt de bal met de wreef. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
América 40 - Providência 0:4

43e minuut.
Ibenfeldt met een sublieme pass. Daar is Aragão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violeiro rent richting de bal. Violeiro schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: América 40 67%, Providência 33%.
América 40 - Providência 0:4

47e minuut.
Martins geeft de bal voor. Klungelig pakt Pavon de bal. Ibenfeldt met een sublieme pass. Klungelig pakt Pyrka de bal. Pyrka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bellini passt de bal in één keer door. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau passt de bal zonder na te denken. Violeiro rent richting de bal. Violeiro schiet op doel. Barros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt passt de bal in één keer door. Aragão is nu in balbezit. Aragão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Pyrka de bal. Pyrka met een sublieme pass. Violeiro rent richting de bal. Violeiro draait met de bal, schiet en ... Barros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
América 40 - Providência 0:5

75e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Aragão onderschept slim de pass. Aragão probeert naar een medespeler te passen. Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Violeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ibenfeldt passt de bal in één keer door. Aragão is nu in balbezit. Aragão met een sublieme pass. Violeiro rent richting de bal. Violeiro draait met de bal, schiet en ... Barros bokst de bal weg.

78e minuut.
Daar is Pyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrka geeft de bal voor. Violeiro kopt de bal weg. Daar is Bellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ibenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Violeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violeiro passt de bal zonder na te denken. Aragão rent richting de bal. Aragão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ibenfeldt onderschept slim de pass. Aragão is nu in balbezit. Aragão probeert naar een medespeler te passen. Pyrka rent richting de bal. Pyrka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Salvalalio geeft een hoge lob. Aragão kopt de bal weg. Wink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Violeiro rent richting de bal. Violeiro draait met de bal, schiet en ... Barros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: América 40 71%, Providência 29%.
América 40 - Providência 0:5