Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: Ernő Cipf
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16810
Rio Branco Desportivo Lusitano
4-1-2-1-2 SLDSLA Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Winterstein passt de bal met de wreef. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu passt de bal in één keer door. Birro rent richting de bal. Birro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Assunção de bal. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 1:0

5e minuut.
Inworp. Tsiartas met een snelle inworp. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Lemos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 2:0

7e minuut.
Moraes passt de bal met de wreef. Winterstein is nu in balbezit. Lemos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Winterstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsiartas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 3:0

9e minuut.
Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrobó rent richting de bal. Delgado begaat een overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hristovski speelt de bal door. Klungelig pakt Mosqueira de bal. Mosqueira geeft een hoge lob. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 4:0

19e minuut.
Tsiartas probeert naar een medespeler te passen. Birro heeft problemen om de bal te vangen. Birro draait met de bal, schiet en ... Winterstein probeert de bal met de borst te controleren. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dănciulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birro is nu in balbezit. Birro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tsiartas kopt de bal weg. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein passt de bal in één keer door. Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Winterstein passt de bal zonder na te denken. Lopes is nu in balbezit. Birro verovert de bal door een tackle van achteren. Birro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 5:0

35e minuut.
Moraes onderschept slim de pass. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Winterstein rent richting de bal. Winterstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 6:0

37e minuut.
Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas geeft de bal voor. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 7:0

42e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Moraes onderschept slim de pass. Moraes speelt de bal door. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paraschivu komt het veld opgelopen. Gera komt het veld opgelopen. Nordmark komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 20%, Desportivo Lusitano 80%.
Rio Branco - Desportivo Lusitano 7:0

53e minuut.
Dănciulescu passt de bal zonder na te denken. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas met een sublieme pass. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 8:0

54e minuut.
Cortez trapt de bal weg van het doel. Tsiartas kopt de bal weg. Winterstein heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Livaja probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas passt de bal met de wreef. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 9:0

57e minuut.
Winterstein probeert de bal aan de voet te houden. Moraes kopt de bal weg. Winterstein heeft problemen om de bal te vangen. Birro rent richting de bal. Birro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Valadares rent richting de bal. Tsiartas onderschept slim de pass. Tsiartas speelt de bal door. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gera geeft een hoge lob. Birro kopt de bal weg. Winterstein rent richting de bal. Winterstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 10:0

63e minuut.
Winterstein is nu in balbezit. Winterstein probeert naar een medespeler te passen. Birro is nu in balbezit. Birro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Birro heeft problemen om de bal te vangen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dănciulescu. Dănciulescu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Assunção geeft de bal voor. Inworp. Dănciulescu met de inworp. Birro geeft een hoge lob. Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 11:0

73e minuut.
Tsiartas met een snelle inworp. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu geeft de bal voor. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dănciulescu neemt de hoekschop. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tsiartas passt de bal met de wreef. Moraes heeft problemen om de bal te vangen. Moraes geeft de bal voor. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Valadares rent richting de bal. Tsiartas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiartas passt de bal zonder na te denken. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Dănciulescu passt de bal zonder na te denken. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein passt de bal zonder na te denken. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro schiet op doel. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 12:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Livaja met een snelle inworp. Tsiartas probeert naar een medespeler te passen. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein schiet op doel. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 13:0

83e minuut.
Moraes geeft een hoge lob. Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein schiet op doel. Cortez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 14:0

85e minuut.
Dănciulescu passt de bal met de wreef. Daar is Tsiartas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiartas met een sublieme pass. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro schiet op doel. Cortez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Winterstein rent richting de bal. Winterstein draait met de bal, schiet en ... Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 15:0

88e minuut.
Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas passt de bal in één keer door. Birro rent richting de bal. Birro schiet op doel. Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 16:0

88e minuut.
Moraes met een snelle inworp. Dănciulescu met een sublieme pass. Tsiartas speelt de bal door. Klungelig pakt Winterstein de bal. Winterstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Desportivo Lusitano 17:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moraes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein schiet op doel. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Birro is nu in balbezit. Birro schiet op doel. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 20%, Desportivo Lusitano 80%.
Rio Branco - Desportivo Lusitano 17:0