Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: URSAL Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2779
URSAL Wobbuffet
titulo Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bussunda probeert naar een medespeler te passen. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel haalt uit met een fantastische trap. Plumb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rouches passt de bal zonder na te denken. Habel bereikt de bal nog maar net als eerste. Habel passt de bal in één keer door. Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brooke geeft een hoge lob. Müller rent richting de bal. Tomescu onderschept slim de pass. Habel is nu in balbezit. Habel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tomescu rent richting de bal. Ganso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hotić met een snel genomen vrije trap. Habel kopt de bal weg. Jadrijević rent richting de bal. Jadrijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
URSAL - Wobbuffet 1:0

21e minuut.
Daar is Ganso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouches onderschept slim de pass. Rouches probeert naar een medespeler te passen. Habel is nu in balbezit. Habel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Papel speelt de bal door. Xavier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cocito. Cocito krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Grnčarov probeert de bal met de borst te controleren. Melo rent richting de bal. Grnčarov verovert de bal door een tackle van achteren. Grnčarov haalt uit met een fantastische trap. Saraiva probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Becker is nu in balbezit. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Habel onderschept slim de pass. Habel geeft de bal voor. Saraiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URSAL 42%, Wobbuffet 58%.
URSAL - Wobbuffet 1:0

53e minuut.
Melo met een harde bal richting middenveld. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Rouches bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouches met een sublieme pass. Habel bereikt de bal nog maar net als eerste. Habel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Passos controleert de bal met de borst. Passos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Papel de bal. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tomescu passt de bal zonder na te denken. Habel is nu in balbezit. Habel geeft een lange en hoge pass. Daar is Grnčarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grnčarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso met een sublieme pass. Xavier heeft problemen om de bal te vangen. Xavier haalt uit met een fantastische trap. Brooke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
URSAL - Wobbuffet 1:1

86e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouches verovert de bal door een tackle van achteren. Rouches passt de bal in één keer door. Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habel. Habel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URSAL 50%, Wobbuffet 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
URSAL - Wobbuffet 1:1