Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: COMBATE_ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3039
COMBATE_ SC Podre
Normal Tactiek 523
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.3
hopeless Schieten incredible
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Mestrinho heeft problemen om de bal te vangen. Mestrinho passt de bal zonder na te denken. Maizena controleert de bal met de borst. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar schiet op doel. Sousa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Inworp. Navarro met een snelle inworp. Müür geeft een hoge lob. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Boiadeiro kan de bal niet met de borst controleren. Ben Jor speelt de bal door. Klungelig pakt Boiadeiro de bal. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:1

12e minuut.
Birten speelt de bal door. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó passt de bal in één keer door. Daar is Balcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcázar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Balcázar de bal. Parnaíba is nu in balbezit. Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:2

15e minuut.
Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft de bal voor. Müür kopt de bal weg. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:3

18e minuut.
Müür rent richting de bal. Müür probeert naar een medespeler te passen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel. Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:4

22e minuut.
Coenders onderschept slim de pass. Coenders met een sublieme pass. Balcázar rent richting de bal. Müür rent richting de bal. Müür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Coenders verovert de bal door een tackle van achteren. Coenders speelt de bal door. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ben Jor verovert de bal door een tackle van achteren. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür passt de bal met de wreef. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Parnaíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parnaíba de bal onder controle te krijgen. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó passt de bal met de wreef. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Sousa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Boiadeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Jor rent richting de bal. Ben Jor met een sublieme pass. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMBATE_ 84%, SC Podre 16%.
COMBATE_ - SC Podre 0:5

46e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Müür verovert de bal door een tackle van achteren. Müür probeert naar een medespeler te passen. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chapecó de bal. Chapecó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:6

49e minuut.
Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Jor verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Jor probeert naar een medespeler te passen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Sousa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:7

50e minuut.
Boiadeiro speelt de bal door. Quaresma is nu in balbezit. Quaresma geeft de bal voor. Chapecó rent richting de bal. Chapecó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:8

55e minuut.
Maizena is nu in balbezit. Chapecó rent richting de bal. Chapecó met een sublieme pass. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Chapecó kopt de bal weg. Parnaíba heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel. Sousa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:9

60e minuut.
Balcázar probeert naar een medespeler te passen. Müür is nu in balbezit. Müür geeft een hoge lob. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Parnaíba passt de bal in één keer door. Ben Jor heeft problemen om de bal te vangen. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Jor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Jor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba passt de bal in één keer door. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Sousa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:10

74e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Maizena is nu in balbezit. Chapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Sousa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:11

82e minuut.
Deodoro geeft een lange en hoge pass. Müür is nu in balbezit. Müür probeert naar een medespeler te passen. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - SC Podre 0:12

86e minuut.
Navarro met de inworp. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal in één keer door. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Sousa bokst de bal weg. Parreira kopt de bal weg. Daar is Pieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birten probeert naar een medespeler te passen. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMBATE_ 67%, SC Podre 33%.
COMBATE_ - SC Podre 0:12