Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions F.C DAVASCO-QG
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Gava rent richting de bal. Gava passt de bal met de wreef. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boiadeiro is nu in balbezit. Pernambuco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quebrado. Quebrado krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho begaat een overtreding. Camacho krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Trajano is nu in balbezit. Trajano passt de bal zonder na te denken. Mattos rent richting de bal. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Camacho kopt de bal weg. Quebrado rent richting de bal. Gava verovert de bal door een tackle van achteren. Gava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 48%, DAVASCO-QG 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Champions F.C - DAVASCO-QG 0:0

57e minuut.
Camacho onderschept slim de pass. Camacho met een sublieme pass. Trajano probeert naar een medespeler te passen. Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sotero met een harde bal richting middenveld. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos onderschept slim de pass. Domingos geeft de bal voor. Ortega kopt de bal weg. Sotero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 43%, DAVASCO-QG 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Champions F.C - DAVASCO-QG 0:0