Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR Flamengo duque de caxias RJ .VVV.
4-5-1 modificada Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Leão rent richting de bal. Nogueira is nu in balbezit. Malakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malakyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nogueira rent richting de bal. Patriak onderschept slim de pass. Patriak met een sublieme pass. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 1:0

12e minuut.
Mezenga is nu in balbezit. Mezenga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oponente de bal. Malakyan rent richting de bal. Malakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 2:0

13e minuut.
Schneider raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conrado komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Patriak onderschept slim de pass. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Malakyan rent richting de bal. Malakyan draait met de bal, schiet en ... Oponente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 3:0

39e minuut.
Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei rent richting de bal. Amariei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Leão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira speelt de bal door. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batista met een sublieme pass. Quiquinato kopt de bal weg. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo duque de caxias RJ 43%, .VVV. 57%.
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kembrowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Patriak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conrado. Patriak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arzani met een snel genomen vrije trap. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Leão verovert de bal door een tackle van achteren. Leão speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel. Mezenga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Batty geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti geeft een hoge lob. Patriak kopt de bal weg. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pešterac rent richting de bal. Pešterac geeft een lange en hoge pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Batista probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 4:0

79e minuut.
Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Patriak rent richting de bal. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oponente de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Patriak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kembrowski de bal. Oponente is nu in balbezit. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Condrea speelt de bal door. Batty probeert de bal met de borst te controleren. Batty passt de bal in één keer door. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 5:0

90e minuut.
Patriak probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski rent richting de bal. Mezenga rent richting de bal. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo duque de caxias RJ 41%, .VVV. 59%.
CR Flamengo duque de caxias RJ - .VVV. 6:0