Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: .VVV. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2854
.VVV. Corinthians Sumarense
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Toti passt de bal zonder na te denken. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego passt de bal zonder na te denken. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft een hoge lob. Vital is nu in balbezit. Vital passt de bal met de wreef. Mezenga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó met een sublieme pass. Daar is Pêra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Oponente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Toti geeft de bal voor. Pêra probeert de bal met de borst te controleren. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Batista trapt de bal weg. Mossoró kopt de bal weg. Galego probeert de bal aan de voet te houden. Pêra is nu in balbezit. Pêra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mossoró onderschept slim de pass. Gerônimo rent richting de bal. Gerônimo passt de bal in één keer door. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra draait met de bal, schiet en ... Batista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
.VVV. - Corinthians Sumarense 0:1

43e minuut.
Vital rent richting de bal. Vital geeft een hoge lob. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Batista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.VVV. - Corinthians Sumarense 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .VVV. 49%, Corinthians Sumarense 51%.
.VVV. - Corinthians Sumarense 0:2

48e minuut.
Gerônimo rent richting de bal. Gerônimo probeert naar een medespeler te passen. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mezenga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Tocantins rent richting de bal. Tocantins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bellini met de inworp. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimbó passt de bal met de wreef. Gerônimo rent richting de bal. Gerônimo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pacheco de bal. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.VVV. - Corinthians Sumarense 1:2

86e minuut.
Bellini rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellini. Bellini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .VVV. 64%, Corinthians Sumarense 36%.
.VVV. - Corinthians Sumarense 1:2