Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: Fiéis Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2830
Fiéis CR Flamengo duque de caxias RJ
Normal Tactiek 4-5-1 modificada
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 31.3
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Pascoalino met een harde bal richting middenveld. Amariei kopt de bal weg. Daar is Pirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Pascoalino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:1

13e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pirata geeft een lange en hoge pass. Amariei rent richting de bal. Pinedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pinedo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amariei de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Crespo trapt de bal weg. Inworp. Yasir met de inworp. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Pascoalino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Leão onderschept slim de pass. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal in één keer door. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:2

33e minuut.
Arzani geeft een lange en hoge pass. Malakyan probeert de bal aan de voet te houden. Pascoalino met een sublieme pass. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel. Pascoalino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak draait met de bal, schiet en ... Pascoalino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:3

35e minuut.
Canabrava rent richting de bal. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Pipoca is nu in balbezit. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Batty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leão is nu in balbezit. Leão passt de bal met de wreef. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiéis 77%, CR Flamengo duque de caxias RJ 23%.
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:3

54e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei passt de bal met de wreef. Malakyan rent richting de bal. Malakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:4

57e minuut.
Batty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leão is nu in balbezit. Leão met een sublieme pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pešterac verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac passt de bal met de wreef. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:5

63e minuut.
Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leão rent richting de bal. Leão geeft de bal voor. Malakyan rent richting de bal. Malakyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

72e minuut.
Pešterac probeert naar een medespeler te passen. Patriak is nu in balbezit. Patriak met een sublieme pass. Malakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malakyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:6

82e minuut.
Canabrava geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amariei met de inworp. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Pascoalino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:7

85e minuut.
Pirata geeft een hoge lob. Inworp. Amariei met een snelle inworp. Patriak is nu in balbezit. Patriak schiet op doel. De bal raakt de paal. Pascoalino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Amariei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crespo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiéis 82%, CR Flamengo duque de caxias RJ 18%.
Fiéis - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:8