Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: digs_ Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2760
digs_ Olaria Atlético Clube
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Itaqui kan de bal niet met de borst controleren. Pitombo is nu in balbezit. Pitombo geeft een hoge lob. Pompeu rent richting de bal. Pompeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - Olaria Atlético Clube 0:1

15e minuut.
Pimpão is nu in balbezit. Bastos rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Pimpão rent richting de bal. Pimpão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:1

18e minuut.
Carmelo geeft de bal voor. Acerola is nu in balbezit. Acerola geeft een hoge lob. Pompeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu draait met de bal, schiet en ... Repeteco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Parizotto geeft een hoge lob. Pimpão is nu in balbezit. Salles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salles krijgt een gele kaart. Pimpão raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pimpão kan niet meer verder spelen. do Carmo komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Cintra de bal. Lacerda speelt de bal door. Mesquita is nu in balbezit. do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lacerda verovert de bal door een tackle van achteren. Lacerda passt de bal met de wreef. Acerola is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. do Carmo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: digs_ 59%, Olaria Atlético Clube 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:1

52e minuut.
Stange geeft de bal voor. Sabino is nu in balbezit. Met opzet legt Parizotto zijn tegenspeler op de grond. Parizotto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stange raakt geblesseerd tijdens het duel. Bastos met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ximenes de bal. Pompeu is nu in balbezit. Pompeu draait met de bal, schiet en ... Repeteco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:2

72e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stange. Stange krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola passt de bal zonder na te denken. Pompeu rent richting de bal. Pompeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:3

81e minuut.
Carmelo rent richting de bal. Pitombo onderschept slim de pass. Pitombo probeert naar een medespeler te passen. Pompeu is nu in balbezit. Pompeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:4

88e minuut.
Acerola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos met een sublieme pass. Pompeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: digs_ 44%, Olaria Atlético Clube 56%.
digs_ - Olaria Atlético Clube 1:5