Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Barreto Topet10
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Amoretti verovert de bal door een tackle van achteren. Amoretti met een sublieme pass. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski schiet op doel. Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Topet10 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Amoretti de bal. Amoretti passt de bal zonder na te denken. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos draait met de bal, schiet en ... Łachowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bigus met een sublieme pass. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti onderschept slim de pass. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz bokst de bal weg.

14e minuut.
Amoretti kopt de bal weg. Łachowski heeft problemen om de bal te vangen. Riascos is nu in balbezit. Riascos schiet op doel. Jakimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Topet10 2:0

18e minuut.
Bisello is nu in balbezit. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl met een sublieme pass. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pujalte passt de bal in één keer door. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Bigus speelt de bal door. Amoretti rent richting de bal. Amoretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bigus speelt de bal door. Stasiorowski is nu in balbezit. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Topet10 3:0

25e minuut.
Braun geeft de bal voor. Łubkowski controleert de bal met de borst. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Topet10 4:0

30e minuut.
Munaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun verovert de bal door een tackle van achteren. Braun probeert naar een medespeler te passen. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jakimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Doeltrap. Jakimowicz trapt de bal weg van het doel. Braun kopt de bal weg. Amoretti heeft problemen om de bal te vangen. Amoretti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Łachowski kopt de bal weg. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun passt de bal in één keer door. Amoretti heeft problemen om de bal te vangen. Amoretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nyúl kopt de bal weg. Braun is nu in balbezit. Braun passt de bal zonder na te denken. Amoretti is nu in balbezit. Amoretti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Topet10 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 26%, Topet10 74%.
Vila Barreto - Topet10 5:0

50e minuut.
Nyúl passt de bal met de wreef. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun passt de bal in één keer door. Amoretti heeft problemen om de bal te vangen. Amoretti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Łubkowski passt de bal met de wreef. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Linárez is nu in balbezit. Linárez geeft de bal voor. Rycak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Braun kopt de bal weg. Daar is Amoretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachowski is nu in balbezit. Amoretti onderschept slim de pass. Amoretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Amoretti verovert de bal door een tackle van achteren. Amoretti passt de bal zonder na te denken. Bigus is nu in balbezit. Bigus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łachowski de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Urrea onderschept slim de pass. Urrea probeert naar een medespeler te passen. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Amoretti rent richting de bal. Amoretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus rent richting de bal. Bigus geeft de bal voor. Stasiorowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Urrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos is nu in balbezit. Riascos schiet op doel. Jakimowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Topet10 6:0

86e minuut.
Munaretti kopt de bal weg. Bisello rent richting de bal. Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Bigus geeft een hoge lob. Amoretti krijgt zijn hoofd ertegen. Jakimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bigus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Braun de bal. Braun passt de bal in één keer door. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 27%, Topet10 73%.
Vila Barreto - Topet10 6:0