Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: crv Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3081
crv Stroka
Normal Tactiek QTT
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava passt de bal in één keer door. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Munhoz passt de bal in één keer door. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lima rent richting de bal. da Guia onderschept slim de pass. da Guia passt de bal met de wreef. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pessegueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessegueiro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Passarela rent richting de bal. Passarela draait met de bal, schiet en ... Assunção probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Stroka 1:0

25e minuut.
Arouca verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. da Vila rent richting de bal. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Assunção kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
da Guia kopt de bal weg. Canabrava probeert de bal met de borst te controleren. Canabrava speelt de bal door. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Capixaba is nu in balbezit. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. Paes probeert de bal aan de voet te houden. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Soto met de inworp. Canabrava is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tostão ... Strafschop! Canabrava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canabrava neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
crv - Stroka 1:1

41e minuut.
Alexandrino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Guia is nu in balbezit. da Guia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Stroka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crv 59%, Stroka 41%.
crv - Stroka 1:2

53e minuut.
Ligeirinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Canabrava de bal. Canabrava speelt de bal door. Daar is da Guia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Guia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
da Guia probeert naar een medespeler te passen. Paes rent richting de bal. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Stroka 1:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Munhoz speelt de bal door. Capixaba rent richting de bal. Capixaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Stroka 1:4

59e minuut.
Munhoz speelt de bal door. Daar is Capixaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostão onderschept slim de pass. da Guia onderschept slim de pass. da Guia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Stroka 1:5

60e minuut.
Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi is nu in balbezit. Pessi passt de bal in één keer door. Canabrava heeft problemen om de bal te vangen. Canabrava schiet op doel. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flausino trapt de bal weg van het doel. Munhoz kopt de bal weg. Daar is Canabrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canabrava schiet op doel. Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi speelt de bal door. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pessi zal de hoekschop nemen. Canabrava rent richting de bal. Canabrava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crv 74%, Stroka 26%.
crv - Stroka 1:5