Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pirata sport club Aloha Futebol Clube
Normal Tactiek SLATER
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru met een sublieme pass. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Aloha Futebol Clube 0:1

10e minuut.
Hoe is nu in balbezit. Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoe. Malaquias wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada rent richting de bal. Ciubotaru rent richting de bal. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Aloha Futebol Clube 0:2

20e minuut.
Zwirkowski is nu in balbezit. Zwirkowski speelt de bal door. Hoe speelt de bal door. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Proença rent richting de bal. Proença geeft de bal voor. Berger kopt de bal weg. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sampaio rent richting de bal. Hoe probeert naar een medespeler te passen. Figo onderschept slim de pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Prado rent richting de bal. Hoe onderschept slim de pass. Hoe speelt de bal door. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă rent richting de bal. Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciubotaru de bal. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hoe onderschept slim de pass. Hoe probeert naar een medespeler te passen. Andrada is nu in balbezit. Andrada schiet op doel. Azevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - Aloha Futebol Clube 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 74%, Aloha Futebol Clube 26%.
pirata sport club - Aloha Futebol Clube 0:3

48e minuut.
Coelho heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă rent richting de bal. Coelho maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coelho naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 87%, Aloha Futebol Clube 13%.
pirata sport club - Aloha Futebol Clube 0:3