Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messiânicos FC Tchê Destróio
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rezende is nu in balbezit. Pataxó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quebrado. Quebrado krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende passt de bal zonder na te denken. Pataxó heeft problemen om de bal te vangen. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vital is nu in balbezit. Carioca is nu in balbezit. Vital tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vital krijgt een gele kaart. Carioca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosado met een snel genomen vrije trap. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Tchê Destróio 1:0

27e minuut.
Rosado onderschept slim de pass. Rosado passt de bal met de wreef. Portela heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pinotti met een harde bal richting middenveld. Pataxó kopt de bal weg. Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem onderschept slim de pass. Ferrugem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosado heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem draait met de bal, schiet en ... Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messiânicos FC - Tchê Destróio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messiânicos FC 48%, Tchê Destróio 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messiânicos FC - Tchê Destróio 1:1

54e minuut.
Quebrado geeft een lange en hoge pass. Varela probeert naar een medespeler te passen. Vercilo probeert de bal aan de voet te houden. Dantas is nu in balbezit. Dantas passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. Vercilo kopt de bal weg. Tălpaciu is nu in balbezit. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. Pinotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, zal de hoekschop nemen. Carioca rent richting de bal. Carioca geeft de bal voor. Dantas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messiânicos FC - Tchê Destróio 2:1

74e minuut.
Carioca geeft een lange en hoge pass. Drummond kan de bal niet met de borst controleren. Ferrugem rent richting de bal. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
rent richting de bal. geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vercilo de bal. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rezende met een sublieme pass. Ferrugem rent richting de bal. Rosado begaat een overtreding. Rosado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messiânicos FC 49%, Tchê Destróio 51%.
Messiânicos FC - Tchê Destróio 2:1