Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC•Barcelona Blutmond
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Wiggert is nu in balbezit. Kämmerling verovert de bal door een tackle van achteren. Kämmerling passt de bal met de wreef. Nägler rent richting de bal. Nägler passt de bal zonder na te denken. Kulke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schwaneck is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC•Barcelona - Blutmond 0:1

10e minuut.
Kämmerling bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämmerling passt de bal in één keer door. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lefferts onderschept slim de pass. Nägler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernecker is nu in balbezit. Nutschel is nu in balbezit. Nutschel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pankrath is nu in balbezit. Pankrath draait met de bal, schiet en ... Hauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC•Barcelona - Blutmond 1:1

23e minuut.
Schwaneck speelt de bal door. Daar is Beteringhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteringhe geeft de bal voor. Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mätschke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC•Barcelona - Blutmond 1:2

31e minuut.
Taurus passt de bal zonder na te denken. Kämmerling heeft problemen om de bal te vangen. Gaggeri rent richting de bal. Wiggert verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC•Barcelona - Blutmond 2:2

35e minuut.
Nägler speelt de bal door. Gaggeri is nu in balbezit. Gaggeri passt de bal met de wreef. Schwaneck is nu in balbezit. Schwaneck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe passt de bal met de wreef. Inworp. Backhaus met een snelle inworp. Joppe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
von Reitzenstein geeft een lange en hoge pass. Nutschel kopt de bal weg. Kämmerling met een sublieme pass. Mätschke heeft problemen om de bal te vangen. Mätschke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schwaneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwaneck passt de bal in één keer door. Mätschke is nu in balbezit. Mätschke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC•Barcelona - Blutmond 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC•Barcelona 69%, Blutmond 31%.
FC•Barcelona - Blutmond 2:3

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nutschel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Wandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankrath is nu in balbezit. Pankrath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bernecker heeft problemen om de bal te vangen. Taucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Taucher passt de bal in één keer door. Mätschke rent richting de bal. Mätschke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Schwaneck is nu in balbezit. Schwaneck passt de bal in één keer door. Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mätschke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert von Reitzenstein de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC•Barcelona - Blutmond 2:4

86e minuut.
Mätschke passt de bal met de wreef. Taucher rent richting de bal. Taucher probeert naar een medespeler te passen. Schwaneck is nu in balbezit. Schwaneck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC•Barcelona 61%, Blutmond 39%.
FC•Barcelona - Blutmond 2:4