Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funk Gdańsk TSV Oberhaunstadt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Panik onderschept slim de pass. Panik met een sublieme pass. Paßlack rent richting de bal. Josemite is nu in balbezit. Josemite draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Woller probeert naar een medespeler te passen. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz passt de bal met de wreef. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Paßlack onderschept slim de pass. Paßlack passt de bal zonder na te denken. Josemite is nu in balbezit. Josemite schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stöhr de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - TSV Oberhaunstadt 1:0

13e minuut.
Abromeit speelt de bal door. Daar is Krause, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Woller bereikt de bal nog maar net als eerste. Woller speelt de bal door. Achteresch rent richting de bal. Josemite bereikt de bal nog maar net als eerste. Josemite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - TSV Oberhaunstadt 2:0

32e minuut.
Colon met de inworp. Häfele rent richting de bal. Häfele haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grosser de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - TSV Oberhaunstadt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funk Gdańsk 52%, TSV Oberhaunstadt 48%.
Funk Gdańsk - TSV Oberhaunstadt 2:1

82e minuut.
Woller speelt de bal door. Häfele is nu in balbezit. Woller begaat een overtreding. Woller krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Isling geeft een lange en hoge pass. Panik is nu in balbezit. Panik speelt de bal door. Paßlack heeft problemen om de bal te vangen. Paßlack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funk Gdańsk 54%, TSV Oberhaunstadt 46%.
Funk Gdańsk - TSV Oberhaunstadt 2:1