Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alahly Fc aynat
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Brehme bereikt de bal nog maar net als eerste. Brehme geeft een lange en hoge pass. Daar is Köster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mütze verovert de bal door een tackle van achteren. Mütze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - Fc aynat 0:1

10e minuut.
Inworp. Jaumann met een snelle inworp. Maks rent richting de bal. Mütze rent richting de bal. Mütze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - Fc aynat 0:2

22e minuut.
Brehme verovert de bal door een tackle van achteren. Brehme passt de bal met de wreef. Mütze is nu in balbezit. Maks rent richting de bal. Maks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jatzek verovert de bal door een tackle van achteren. Jatzek geeft een hoge lob. Köster is nu in balbezit. Mütze verovert de bal door een tackle van achteren. Mütze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaumann zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Raab bereikt de bal nog maar net als eerste. Maks is nu in balbezit. Maks passt de bal met de wreef. Mütze rent richting de bal. Mütze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Illmann onderschept slim de pass. Illmann speelt de bal door. Köster rent richting de bal. Mütze onderschept slim de pass. Mütze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sanou geeft een hoge lob. Hamann met een sublieme pass. Brehme kopt de bal weg. Mütze is nu in balbezit. Mütze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - Fc aynat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alahly 65%, Fc aynat 35%.
fc alahly - Fc aynat 0:3

47e minuut.
Doeltrap. Köster trapt de bal weg van het doel. Brehme kopt de bal weg. Maks is nu in balbezit. Maks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Reinert is nu in balbezit. Reinert geeft de bal voor. Jatzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oesterlein is nu in balbezit. Oesterlein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alahly 55%, Fc aynat 45%.
fc alahly - Fc aynat 0:3