Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angry Nerds FC Luani Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hurle zijn tegenspeler op de grond. Hurle krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Talberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock verovert de bal door een tackle van achteren. Hock met een sublieme pass. Krahn is nu in balbezit. Krahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - Luani Fc 0:1

8e minuut.
Sallmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Kalny verovert de bal door een tackle van achteren. Märten schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Märten krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Palatinus onderschept slim de pass. Palatinus speelt de bal door. Hock speelt de bal door. Krahn is nu in balbezit. Krahn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Sallmayer de bal. Frost verovert de bal door een tackle van achteren. Märten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frost moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Frost kan niet meer verder spelen. Noss komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mackenbach rent richting de bal. Märten is nu in balbezit. Märten passt de bal in één keer door. Preuß rent richting de bal. Preuß haalt uit met een fantastische trap. Cleve bokst de bal weg.

32e minuut.
Kalny bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatinus verovert de bal door een tackle van achteren. Palatinus probeert naar een medespeler te passen. Sallmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallmayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Felten geeft een hoge lob. Lenz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mackenbach de bal. Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Preuß schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eckert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalnak met een snelle inworp. Sallmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallmayer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angry Nerds FC 67%, Luani Fc 33%.
Angry Nerds FC - Luani Fc 0:1

59e minuut.
Noss bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatinus verovert de bal door een tackle van achteren. Palatinus probeert naar een medespeler te passen. Hock is nu in balbezit. Hock geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Felten bereikt de bal nog maar net als eerste. Felten geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Palatinus geeft een hoge lob. Hock rent richting de bal. Talberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Talberg krijgt een gele kaart. Hock is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palatinus wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angry Nerds FC 49%, Luani Fc 51%.
Angry Nerds FC - Luani Fc 0:1