Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:52
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Spectral FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2698
Spectral FC Sparta Juve
Normal Tactiek 343ale
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Ruminski is nu in balbezit. Ruminski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiprich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprich geeft een hoge lob. Deniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Talbot geeft een lange en hoge pass. Monnet is nu in balbezit. Mihoubi begaat een overtreding. Mihoubi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Dropsy onderschept slim de pass. Dropsy speelt de bal door. Petschovschi heeft problemen om de bal te vangen. Petschovschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Dropsy met de inworp. Grigulevičius rent richting de bal. Grigulevičius geeft een hoge lob. Petschovschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:1

17e minuut.
Tanguy is nu in balbezit. Gameiro is nu in balbezit. Gameiro speelt de bal door. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:2

19e minuut.
Grigulevičius passt de bal in één keer door. Dropsy probeert naar een medespeler te passen. Gameiro met een sublieme pass. Mousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dropsy passt de bal met de wreef. Gameiro speelt de bal door. Grigulevičius met een sublieme pass. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Laporte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grigulevičius de bal. Grigulevičius passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petschovschi de bal. Petschovschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mousset verovert de bal door een tackle van achteren. Grigulevičius met een sublieme pass. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi schiet op doel. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:3

44e minuut.
Talbot rent richting de bal. Gameiro verovert de bal door een tackle van achteren. Gameiro probeert naar een medespeler te passen. Petschovschi rent richting de bal. Petschovschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 71%, Sparta Juve 29%.
Spectral FC - Sparta Juve 0:4

47e minuut.
Grigulevičius geeft een hoge lob. Daar is Ruminski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huguet de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:5

48e minuut.
Ruminski geeft een lange en hoge pass. Prost rent richting de bal. Mihoubi begaat een overtreding. Mihoubi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Grigulevičius is nu in balbezit. Grigulevičius passt de bal met de wreef. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:6

59e minuut.
Klungelig pakt Prost de bal. Grigulevičius is nu in balbezit. Grigulevičius passt de bal zonder na te denken. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:7

62e minuut.
Dropsy kopt de bal weg. Grigulevičius is nu in balbezit. Grigulevičius passt de bal met de wreef. Mousset is nu in balbezit. Mousset schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Parsys geeft de bal voor. Gameiro probeert de bal aan de voet te houden. Grigulevičius geeft de bal voor. Daar is Gameiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gameiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grigulevičius speelt de bal door. Kiprich speelt de bal door. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi draait met de bal, schiet en ... Parsys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruminski de bal. Mousset is nu in balbezit. Mousset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Deniau trapt de bal weg van het doel. Monnet heeft problemen om de bal te vangen. Grigulevičius is nu in balbezit. Grigulevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sparta Juve 0:8

81e minuut.
Gameiro haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ruminski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich geeft de bal voor. Petschovschi krijgt zijn hoofd ertegen. Deniau bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiprich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deniau bokst de bal weg.

82e minuut.
Ruminski geeft een hoge lob. Pethő controleert de bal met de borst. Pethő met een sublieme pass. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grigulevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Grigulevičius passt de bal met de wreef. Petschovschi rent richting de bal. Gameiro rent richting de bal. Gameiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 71%, Sparta Juve 29%.
Spectral FC - Sparta Juve 0:8