Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosa nostra lyon FC Can
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Trouve verovert de bal door een tackle van achteren. Trouve passt de bal in één keer door. Granger is nu in balbezit. Perès onderschept slim de pass. Perès haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lizarazu rent richting de bal. Saillard onderschept slim de pass. Saillard met een sublieme pass. Lesur is nu in balbezit. Lesur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosa nostra lyon - FC Can 0:1

28e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot speelt de bal door. Trouve geeft een lange en hoge pass. Perès heeft problemen om de bal te vangen. Perès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cosa nostra lyon - FC Can 1:1

34e minuut.
Saillard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lesur de bal. Lizarazu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lizarazu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lizarazu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Trouve verovert de bal door een tackle van achteren. Trouve geeft een hoge lob. Daar is Granger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perès is nu in balbezit. Perès haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Talbot geeft een lange en hoge pass. Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadiou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cadiou krijgt een gele kaart. Petel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saillard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Granger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raoul met een snelle inworp. Perès rent richting de bal. Perès geeft een lange en hoge pass. Paal! Batmale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 49%, FC Can 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cosa nostra lyon - FC Can 1:1

46e minuut.
Trouve met een sublieme pass. Raoul is nu in balbezit. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Perès bereikt de bal nog maar net als eerste. Perès haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Perès passt de bal met de wreef. Lavergne rent richting de bal. Trouve begaat een overtreding. Lavergne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Lavergne speelt de bal door. Bungert is nu in balbezit. Petel verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur is nu in balbezit. Lesur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cadiou rent richting de bal. Bel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bel passt de bal zonder na te denken. Perès is nu in balbezit. Perès schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosa nostra lyon 55%, FC Can 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cosa nostra lyon - FC Can 1:1