Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Per FRANDSEN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15917
WATTIJEAN Direct Fighting
Hop Hop Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 17.2
formidable Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Baraffe onderschept slim de pass. Baraffe passt de bal met de wreef. Lacour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Ferreri geeft de bal voor. Friess rent richting de bal. Friess schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Friess bereikt de bal nog maar net als eerste. Friess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Friess verovert de bal door een tackle van achteren. Horn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Friess is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Friess legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 1:0

14e minuut.
Bouillet passt de bal met de wreef. Guitton rent richting de bal. Guitton passt de bal met de wreef. Friess rent richting de bal. Friess draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Guitton speelt de bal door. Friess is nu in balbezit. Friess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton passt de bal met de wreef. Ferreri speelt de bal door. Friess rent richting de bal. Friess draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Ferreri passt de bal met de wreef. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier schiet op doel. Pellerin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 2:0

40e minuut.
Guitton geeft de bal voor. Klungelig pakt Lacour de bal. Friess is nu in balbezit. Friess draait met de bal, schiet en ... Masnaghetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 3:0

41e minuut.
Klungelig pakt Ferreri de bal. Vasse is nu in balbezit. Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Friess rent richting de bal. Friess schiet op doel. Masnaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 31%, Direct Fighting 69%.
WATTIJEAN - Direct Fighting 3:0

52e minuut.
Gallay is nu in balbezit. Gallay passt de bal zonder na te denken. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. Masnaghetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ferreri met een sublieme pass. Friess is nu in balbezit. Horn is nu in balbezit. Friess verovert de bal door een tackle van achteren. Friess haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 4:0

64e minuut.
Bocquet kopt de bal weg. Ferreri rent richting de bal. Ferreri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lemonnier de bal. Lemonnier draait met de bal, schiet en ... Masnaghetti bokst de bal weg.

67e minuut.
Lacour heeft problemen om de bal te vangen. Gallay speelt de bal door. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet geeft een hoge lob. Friess krijgt zijn hoofd ertegen. Masnaghetti bokst de bal weg. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. Masnaghetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 5:0

88e minuut.
Friess is nu in balbezit. Horn rent richting de bal. Friess verovert de bal door een tackle van achteren. Friess haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 6:0

89e minuut.
Yahiaoui met de inworp. Lacour is nu in balbezit. Lacour speelt de bal door. Friess rent richting de bal. Friess schiet op doel. Masnaghetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Direct Fighting 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 23%, Direct Fighting 77%.
WATTIJEAN - Direct Fighting 7:0