Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:55
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Per FRANDSEN Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11817
WATTIJEAN Les zèbres frêles
Hop Hop Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 18.6
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier passt de bal zonder na te denken. Guillot rent richting de bal. Vercruysse onderschept slim de pass. Vercruysse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gallay met een sublieme pass. Ferreri rent richting de bal. Ferreri passt de bal zonder na te denken. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillet speelt de bal door. Daar is Lemonnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 1:0

26e minuut.
Morice probeert naar een medespeler te passen. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri speelt de bal door. Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 2:0

27e minuut.
Daar is Lamouchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamouchi passt de bal met de wreef. Daar is Noblet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 3:0

29e minuut.
Gaultier probeert naar een medespeler te passen. Gallay rent richting de bal. Gallay met een sublieme pass. Besnier rent richting de bal. Besnier draait met de bal, schiet en ... Chrétien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraffe kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Baraffe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gaultier is nu in balbezit. Gaultier speelt de bal door. Besnier is nu in balbezit. Besnier haalt uit met een fantastische trap. Chrétien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 3:1

32e minuut.
Noblet is nu in balbezit. Ferreri onderschept slim de pass. Ferreri speelt de bal door. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. Couriol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Domenech onderschept slim de pass. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap. Couriol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 4:1

44e minuut.
Guitton passt de bal met de wreef. Vercruysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak begaat een overtreding. Vercruysse wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vercruysse kan niet meer verder spelen. Bachelet komt het veld opgelopen. Bouillet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lemonnier de bal. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gallay probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier passt de bal zonder na te denken. Bachelet heeft problemen om de bal te vangen. Bachelet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 5:1

45e minuut.
Inworp. Guitton met een snelle inworp. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Gallay geeft een hoge lob. Lemonnier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 37%, Les zèbres frêles 63%.
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 5:1

49e minuut.
Gaultier rent richting de bal. Gallay verovert de bal door een tackle van achteren. Gallay passt de bal met de wreef. Lemonnier heeft problemen om de bal te vangen. Lemonnier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 6:1

52e minuut.
Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bachelet. Bachelet krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Noblet heeft problemen om de bal te vangen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier passt de bal zonder na te denken. Bachelet is nu in balbezit. Bachelet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 7:1

56e minuut.
Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Gallay de bal. Gallay draait met de bal, schiet en ... Bachelet probeert de bal aan de voet te houden. Bouillet rent richting de bal. Bouillet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Delaporte onderschept slim de pass. Delaporte speelt de bal door. Gallay probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gallay is nu in balbezit. Gallay geeft een hoge lob. Gaultier heeft problemen om de bal te vangen. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 8:1

63e minuut.
Ferreri met een snelle inworp. Gallay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallay geeft een lange en hoge pass. Bachelet rent richting de bal. Bachelet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bachelet rent richting de bal. Bachelet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Triboulet de bal. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier schiet op doel. Couriol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gaultier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallay onderschept slim de pass. Gallay passt de bal zonder na te denken. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 9:1

71e minuut.
Bouillet kopt de bal weg. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier speelt de bal door. Bachelet is nu in balbezit. Bachelet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Morice verovert de bal door een tackle van achteren. Morice geeft een hoge lob. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet schiet op doel. Couriol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 10:1

82e minuut.
Klungelig pakt Gaultier de bal. Gallay is nu in balbezit. Gallay passt de bal zonder na te denken. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 32%, Les zèbres frêles 68%.
WATTIJEAN - Les zèbres frêles 11:1