Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:56
  • Competitiewedstrijd: CFA.08
  • Stadion: Weinbourg FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2821
Weinbourg FC Les beaufs en tongs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Pascal passt de bal met de wreef. Foulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe verovert de bal door een tackle van achteren. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - Les beaufs en tongs 0:1

23e minuut.
Foulon passt de bal zonder na te denken. Guyon rent richting de bal. Guyon speelt de bal door. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Weinbourg FC - Les beaufs en tongs 1:1

31e minuut.
Brusseaux is nu in balbezit. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol passt de bal zonder na te denken. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lacombe verovert de bal door een tackle van achteren. Lacombe probeert naar een medespeler te passen. Leleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine onderschept slim de pass. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weinbourg FC - Les beaufs en tongs 1:2

38e minuut.
Vigneron is nu in balbezit. Pascal onderschept slim de pass. Pascal geeft de bal voor. Catherine rent richting de bal. Catherine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pujol passt de bal in één keer door. Gilles bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kress krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 44%, Les beaufs en tongs 56%.
Weinbourg FC - Les beaufs en tongs 1:2

57e minuut.
Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foulon krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gilles geeft de bal voor. Inworp. Kress zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pascal is nu in balbezit. Brusseaux is nu in balbezit. Pascal maakt een afschuwelijke overtreding. Brusseaux is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guyon wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guyon is nu in balbezit. Lacombe onderschept slim de pass. Lacombe passt de bal zonder na te denken. Catherine rent richting de bal. Catherine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weinbourg FC 49%, Les beaufs en tongs 51%.
Weinbourg FC - Les beaufs en tongs 1:2