Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
florentiaviola REAL OPERAFAN
Attacco Tactiek 4312OK
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


13e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starowicz met de inworp. Faraone is nu in balbezit. Faraone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Peiró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liszka. Liszka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Faraone raakt geblesseerd tijdens het duel. Śniadecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Peiró de bal. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone onderschept slim de pass. Faraone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gysi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starowicz met een snelle inworp. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone schiet op doel. Souza bokst de bal weg.

33e minuut.
Loffo kan de bal niet met de borst controleren. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cuesta ... Strafschop! Cuesta krijgt een gele kaart. Peiró is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peiró zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - REAL OPERAFAN 1:0

45e minuut.
Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə probeert naar een medespeler te passen. Riga rent richting de bal. Riga schiet op doel. De bal raakt de paal. Couperus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 50%, REAL OPERAFAN 50%.
florentiaviola - REAL OPERAFAN 1:0

50e minuut.
Gülkemer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Iutiş komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jakirović probeert naar een medespeler te passen. Loffo geeft een lange en hoge pass. Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülkemer is nu in balbezit. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Faraone passt de bal zonder na te denken. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró rent richting de bal. Peiró draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phúc Thịnh komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Turkyilmaz probeert de bal aan de voet te houden. Faraone is nu in balbezit. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone onderschept slim de pass. Faraone geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peiró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - REAL OPERAFAN 2:0

66e minuut.
Liszka geeft een lange en hoge pass. Starowicz geeft een lange en hoge pass. Loffo heeft problemen om de bal te vangen. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone verovert de bal door een tackle van achteren. Faraone schiet op doel. Souza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosgei komt het veld opgelopen. Kononowicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Peiró rent richting de bal. Cuesta begaat een overtreding. Peiró raakt geblesseerd tijdens het duel. Łukomski komt het veld opgelopen. Vassetta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Phúc Thịnh met een sublieme pass. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone met een sublieme pass. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró draait met de bal, schiet en ... Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ikonić probeert de bal met de borst te controleren. Turkyilmaz rent richting de bal. Kosgei is nu in balbezit. Kosgei geeft de bal voor. Couperus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 45%, REAL OPERAFAN 55%.
florentiaviola - REAL OPERAFAN 2:0