Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina W.L.F. Team
442-forse Tactiek 1
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 57.2
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Allen passt de bal met de wreef. Tempesta probeert de bal aan de voet te houden. Soboczyński rent richting de bal. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Daar is Cilfoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albacar onderschept slim de pass. Albacar draait met de bal, schiet en ... Relvas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 1:0

11e minuut.
Dascălu passt de bal met de wreef. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albacar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Albacar is nu in balbezit. Albacar passt de bal zonder na te denken. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 2:0

34e minuut.
Czaszyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Tassoni de bal. Calamela probeert naar een medespeler te passen. Tempesta heeft problemen om de bal te vangen. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. Verheyden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 2:1

37e minuut.
Albacar is nu in balbezit. Cilfoni begaat een overtreding. Albacar raakt geblesseerd tijdens het duel. Dascălu met een snel genomen vrije trap. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... Relvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sabini passt de bal met de wreef. Tassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassoni passt de bal met de wreef. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cottini probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński is nu in balbezit. Czaszyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soboczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cottini wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu passt de bal met de wreef. Albacar rent richting de bal. Albacar draait met de bal, schiet en ... Relvas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 44%, W.L.F. Team 56%.
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 3:1

46e minuut.
Miauczyński komt het veld opgelopen. Çeşmeci komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Albacar passt de bal in één keer door. Dascălu rent richting de bal. Dascălu passt de bal met de wreef. Tassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 4:1

54e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu passt de bal met de wreef. Albacar rent richting de bal. Albacar schiet op doel. Strzykalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 5:1

66e minuut.
Páger is nu in balbezit. Soboczyński begaat een overtreding. Páger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brokamp komt het veld opgelopen. Stoksik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tassoni speelt de bal door. Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu met een sublieme pass. Albacar is nu in balbezit. Albacar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 45%, W.L.F. Team 55%.
Polisportiva Juventina - W.L.F. Team 5:1