Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Wolf Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 33988
Costa dell`Olmo A.S. PRAGA
Attacco Tactiek NEW
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten incredible
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Pupilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pupilla probeert de bal met de borst te controleren. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:1

16e minuut.
Trung Hiệp kopt de bal weg. Vişoiu is nu in balbezit. Füllemann verovert de bal door een tackle van achteren. Füllemann haalt uit met een fantastische trap. Viscol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:2

20e minuut.
Vişoiu geeft een hoge lob. Araujo kopt de bal weg. Hausman speelt de bal door. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann haalt uit met een fantastische trap. Viscol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausman met een snelle inworp. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp onderschept slim de pass. Trung Hiệp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Haggard is nu in balbezit. Haggard geeft een hoge lob. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka verovert de bal door een tackle van achteren. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Sup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Neagu speelt de bal door. Hausman rent richting de bal. Hausman passt de bal in één keer door. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Di Bari passt de bal zonder na te denken. Raţ probeert naar een medespeler te passen. Hausman met een sublieme pass. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Bileyci de bal. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński passt de bal met de wreef. Trung Hiệp is nu in balbezit. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Łobodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Hausman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiệp is nu in balbezit. Trung Hiệp schiet op doel. Viscol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:4

45e minuut.
Bileyci passt de bal in één keer door. Füllemann is nu in balbezit. Füllemann passt de bal met de wreef. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ... Viscol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 74%, A.S. PRAGA 26%.
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:4

48e minuut.
Petit passt de bal met de wreef. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łobodziński krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hausman is nu in balbezit. Hausman passt de bal in één keer door. Trung Hiệp is nu in balbezit. Trung Hiệp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:5

59e minuut.
Arciszewski kopt de bal weg. Daar is Trung Hiệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Vişoiu zijn tegenspeler op de grond. Vişoiu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryczel met een snelle inworp. Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel. Sup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Lorenzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espada krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Raţ met een sublieme pass. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp speelt de bal door. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vişoiu probeert naar een medespeler te passen. Füllemann rent richting de bal. Füllemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:6

67e minuut.
Hausman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp passt de bal in één keer door. Füllemann is nu in balbezit. Füllemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Neagu controleert de bal met de borst. Neagu passt de bal zonder na te denken. Hausman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Füllemann heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hiệp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:7

71e minuut.
Füllemann passt de bal in één keer door. Hausman speelt de bal door. Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trung Hiệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hiệp schiet op doel. Viscol bokst de bal weg.

79e minuut.
Füllemann rent richting de bal. Füllemann schiet op doel. Pupilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:8

79e minuut.
Inworp. Ozimkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hausman met een sublieme pass. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Füllemann onderschept slim de pass. Füllemann probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 72%, A.S. PRAGA 28%.
Costa dell`Olmo - A.S. PRAGA 0:9