Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Wolf Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7251
Costa dell`Olmo Cuore Azzurro
433 Tactiek 433z
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 32.6
incredible Schieten average
excellent Passen poor
solid Verdedigen average


1e minuut.
Di Bari heeft problemen om de bal te vangen. Di Bari geeft de bal voor. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ... Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 1:0

4e minuut.
Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuman passt de bal met de wreef. Petit is nu in balbezit. Petit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Di Bari is nu in balbezit. Di Bari geeft een lange en hoge pass. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 2:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Lorenzo met een sublieme pass. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap. Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 3:0

13e minuut.
Brunner trapt de bal weg van het doel. Chrapowicki kopt de bal weg. Dittman is nu in balbezit. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Férez speelt de bal door. Dekelver probeert de bal aan de voet te houden. Di Bari met een sublieme pass. Espada is nu in balbezit. Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 4:0

22e minuut.
Dekelver rent richting de bal. Vaso met een sublieme pass. Chrapowicki is nu in balbezit. Kochanek verovert de bal door een tackle van achteren. Kochanek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Di Bari met een sublieme pass. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel. Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 5:0

26e minuut.
Vaso is nu in balbezit. Vaso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ryczel de bal. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Espada speelt de bal door. Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bari met een sublieme pass. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Petit met een sublieme pass. Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 6:0

31e minuut.
Soroka rent richting de bal. Soroka met een sublieme pass. Pyatenko rent richting de bal. Espada onderschept slim de pass. Espada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Di Lorenzo passt de bal met de wreef. Petit is nu in balbezit. Petit geeft een hoge lob. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 7:0

36e minuut.
Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada geeft een hoge lob. Neuman heeft problemen om de bal te vangen. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Brunner bokst de bal weg.

42e minuut.
Doeltrap. Brunner trapt de bal weg. Espada kopt de bal weg. Klungelig pakt Soroka de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Brunner bokst de bal weg. Petit is nu in balbezit. Petit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 28%, Cuore Azzurro 72%.
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 8:0

48e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal met de wreef. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 9:0

51e minuut.
Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo passt de bal in één keer door. Petit is nu in balbezit. Petit draait met de bal, schiet en ... Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Di Lorenzo passt de bal in één keer door. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit geeft een lange en hoge pass. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Di Lorenzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brunner speelt de bal door. Petit kopt de bal weg. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ... Brunner bokst de bal weg. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 10:0

58e minuut.
Di Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Petit rent richting de bal. Gülaçar begaat een overtreding. Petit moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Petit kan niet meer verder spelen. Speck komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Di Bari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soroka de bal. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck haalt uit met een fantastische trap. Brunner bokst de bal weg.

61e minuut.
Brunner probeert naar een medespeler te passen. Espada kopt de bal weg. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Brunner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 11:0

66e minuut.
Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo geeft een hoge lob. Soroka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 12:0

69e minuut.
Férez speelt de bal door. Di Lorenzo is nu in balbezit. Di Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck draait met de bal, schiet en ... Brunner bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Lorenzo zal de hoekschop nemen. Espada controleert de bal met de borst. Soroka rent richting de bal. Espada rent richting de bal. Espada schiet op doel. Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pyatenko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Bari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soroka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 13:0

82e minuut.
Speck geeft de bal voor. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neuman de bal onder controle te krijgen. Speck is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Brunner trapt de bal weg van het doel. Vaso kopt de bal weg. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari geeft een hoge lob. Soroka springt en kopt de bal. Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 28%, Cuore Azzurro 72%.
Costa dell`Olmo - Cuore Azzurro 13:0