Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trevisonda footballclub
Normal Tactiek 4132?
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Bernabei is nu in balbezit. Dadda onderschept slim de pass. Steffes begaat een overtreding. Steffes krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Preta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffes heeft problemen om de bal te vangen. Steffes speelt de bal door. Bernabei is nu in balbezit. Bernabei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:1

10e minuut.
Preta met een snelle inworp. Steffes is nu in balbezit. Steffes passt de bal zonder na te denken. Bertollini rent richting de bal. Bertollini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caţarschii kopt de bal weg. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini passt de bal in één keer door. Bernabei rent richting de bal. Bernabei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Caţarschii kopt de bal weg. Bertollini rent richting de bal. Bertollini passt de bal in één keer door. Bernabei is nu in balbezit. Bernabei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:2

20e minuut.
Steffes passt de bal met de wreef. Caţarschii is nu in balbezit. Caţarschii passt de bal met de wreef. Steffes rent richting de bal. Steffes draait met de bal, schiet en ... Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini haalt uit met een fantastische trap. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:3

26e minuut.
Caţarschii passt de bal zonder na te denken. Steffes rent richting de bal. Steffes passt de bal met de wreef. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini draait met de bal, schiet en ... Ienco bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vale passt de bal in één keer door. Preta rent richting de bal. Preta passt de bal zonder na te denken. Bernabei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cargnello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preta met een snelle inworp. Bernabei controleert de bal met de borst. Bernabei draait met de bal, schiet en ... Ienco bokst de bal weg. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:4

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ienco trapt de bal weg. Caţarschii kopt de bal weg. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trevisonda 71%, footballclub 29%.
Trevisonda - footballclub 0:4

46e minuut.
Bernabei speelt de bal door. Preta rent richting de bal. Met opzet legt Dadda zijn tegenspeler op de grond. Dadda krijgt een gele kaart. Preta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papajec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bernabei probeert de bal met de borst te controleren. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:5

48e minuut.
Anastasio geeft een hoge lob. Caţarschii geeft een lange en hoge pass. Preta bereikt de bal nog maar net als eerste. Preta geeft een hoge lob. Caţarschii geeft de bal voor. Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cargnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini verovert de bal door een tackle van achteren. Bertollini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:6

51e minuut.
Steffes bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffes passt de bal in één keer door. Bertollini is nu in balbezit. Bernabei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Juhart onderschept slim de pass. Juhart geeft een lange en hoge pass. Bertollini is nu in balbezit. Bertollini haalt uit met een fantastische trap. Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Steffes onderschept slim de pass. Preta rent richting de bal. Preta met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertollini de bal. Bertollini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Juhart geeft een lange en hoge pass. Caţarschii rent richting de bal. Caţarschii passt de bal zonder na te denken. Bernabei rent richting de bal. Bernabei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:7

61e minuut.
Preta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda verovert de bal door een tackle van achteren. Steffes met een sublieme pass. Bertollini is nu in balbezit. Bertollini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bertollini heeft problemen om de bal te vangen. Bertulli rent richting de bal. Bertollini onderschept slim de pass. Bertollini draait met de bal, schiet en ... Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:8

66e minuut.
Cargnello verovert de bal door een tackle van achteren. Steffes probeert naar een medespeler te passen. Pont heeft problemen om de bal te vangen. Steffes bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffes geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:9

71e minuut.
Inworp. Kręcina komt het veld opgelopen. Motýlek komt het veld opgelopen. Benigno komt het veld opgelopen. Oyler komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dadda is nu in balbezit. Motýlek onderschept slim de pass. Motýlek passt de bal met de wreef. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini draait met de bal, schiet en ... Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pont met een sublieme pass. Bertulli probeert de bal aan de voet te houden. Bertollini rent richting de bal. Bertollini schiet op doel. Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:10

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Anastasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollini passt de bal in één keer door. Benigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - footballclub 0:11

87e minuut.
Bertulli kopt de bal weg. Motýlek is nu in balbezit. Motýlek passt de bal zonder na te denken. Bertollini is nu in balbezit. Bertollini schiet op doel. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Papajec met een sublieme pass. Bertollini is nu in balbezit. Bertollini speelt de bal door. Benigno is nu in balbezit. Benigno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trevisonda 84%, footballclub 16%.
Trevisonda - footballclub 0:11