Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PADULA Generale Vaccaro
532-off Tactiek gagliardi 5am
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
55.7 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Piekański heeft problemen om de bal te vangen. Piekański geeft de bal voor. Baro rent richting de bal. Baro schiet op doel. Skoczeń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cedro is nu in balbezit. Cedro speelt de bal door. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:1

18e minuut.
Koltsis rent richting de bal. Koltsis geeft een hoge lob. Ayverdi rent richting de bal. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Skoczeń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo geeft de bal voor. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:2

26e minuut.
Glista speelt de bal door. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro speelt de bal door. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mas. Krych raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziętarski met een snel genomen vrije trap. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych haalt uit met een fantastische trap. Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mas geeft een hoge lob. Inworp. Trí Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo is nu in balbezit. Ziętarski geeft een hoge lob. Vázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas passt de bal in één keer door. Spinelli rent richting de bal. Spinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:3

42e minuut.
Krych controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luders maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Baro onderschept slim de pass. Baro draait met de bal, schiet en ... Skoczeń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 56%, Generale Vaccaro 44%.
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:3

59e minuut.
Koltsis speelt de bal door. Trí Hùng geeft de bal voor. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:4

62e minuut.
Glista speelt de bal door. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mogiełka krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Cedro is nu in balbezit. Cedro passt de bal in één keer door. Trí Hùng rent richting de bal. Trí Hùng geeft een hoge lob. Spinelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:5

70e minuut.
Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski speelt de bal door. Spinelli rent richting de bal. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Vázquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trí Hùng met een snelle inworp. Cedro kan de bal niet met de borst controleren. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft de bal voor. Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Luders probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haraldseid de bal. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Glista met een sublieme pass. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Vázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piekański onderschept slim de pass. Sukbuni rent richting de bal. Ayverdi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sukbuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sukbuni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skoczeń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 49%, Generale Vaccaro 51%.
F.C. PADULA - Generale Vaccaro 0:5