Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.04
  • Stadion: Mandraccio Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19999
Mandraccio Stonehaven
Mandro884 Tactiek Desperation
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
56.5 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru onderschept slim de pass. Quick begaat een overtreding. Quick krijgt een gele kaart. Vărzaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Kapłan kopt de bal weg. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivière met een sublieme pass. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Stonehaven 1:0

6e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Łydka geeft de bal voor. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. Vlaeminck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Stonehaven 2:0

8e minuut.
Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski is nu in balbezit. Gerencsér onderschept slim de pass. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. Cirrincione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Quick passt de bal met de wreef. Rivière geeft een hoge lob. Zegar rent richting de bal. Zegar schiet op doel. Vlaeminck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Quick neemt vlug de vrije trap. Zegar kopt de bal weg. Daar is Gletsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlaeminck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rivière bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivière passt de bal met de wreef. Tamburro rent richting de bal. Tamburro geeft een hoge lob. Stankov springt en kopt de bal. Vlaeminck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Quick bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński onderschept slim de pass. Rowiński probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rivière met een sublieme pass. Łydka is nu in balbezit. Łydka passt de bal in één keer door. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cirrincione met een sublieme pass. Rivière is nu in balbezit. Rossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivière raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Doszko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărzaru met de inworp. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér schiet op doel. Cirrincione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rowiński passt de bal met de wreef. Ceka is nu in balbezit. Kapłan verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. Cirrincione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Kapłan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopaj rent richting de bal. Kapłan rent richting de bal. Kapłan draait met de bal, schiet en ... Cirrincione werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Stonehaven 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 40%, Stonehaven 60%.
Mandraccio - Stonehaven 2:1

47e minuut.
Rowiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamburro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivière geeft een lange en hoge pass. Stankov springt en kopt de bal. Vlaeminck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Stonehaven 3:1

59e minuut.
Tamburro met een sublieme pass. Rivière is nu in balbezit. Rivière passt de bal zonder na te denken. Daar is Quick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quick geeft de bal voor. Vlaeminck bokst de bal weg.

64e minuut.
Łydka met een snelle inworp. Rivière rent richting de bal. Rivière geeft een hoge lob. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tamburro verovert de bal door een tackle van achteren. Tamburro geeft een lange en hoge pass. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. Vlaeminck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Stonehaven 4:1

76e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Zegar is nu in balbezit. Zegar schiet op doel. Vlaeminck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tamburro geeft een lange en hoge pass. Zegar rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łydka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zegar krijgt zijn hoofd ertegen. Vlaeminck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Vlaeminck speelt de bal door. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka passt de bal zonder na te denken. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rivière rent richting de bal. Rivière passt de bal in één keer door. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. Rowiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlaeminck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 22%, Stonehaven 78%.
Mandraccio - Stonehaven 4:1