Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trevisonda Vott a past
Normal Tactiek we2
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Erikçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosolen probeert de bal met de borst te controleren. Rosolen passt de bal met de wreef. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Ienco trapt de bal weg van het doel. Rosolen kopt de bal weg. Ignasz speelt de bal door. Antonau is nu in balbezit. Antonau draait met de bal, schiet en ... Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati haalt uit met een fantastische trap. Ienco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:1

14e minuut.
Antonau is nu in balbezit. Antonau geeft de bal voor. Pont heeft problemen om de bal te vangen. Galati is nu in balbezit. Galati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ignasz kopt de bal weg. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen passt de bal met de wreef. Daar is Antonau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ignasz geeft een lange en hoge pass. Antonau is nu in balbezit. Antonau geeft een lange en hoge pass. Galati is nu in balbezit. Galati draait met de bal, schiet en ... Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kozioł met een snelle inworp. Rosolen met een sublieme pass. Bertulli verovert de bal door een tackle van achteren. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati schiet op doel. Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Erikçi met een snelle inworp. Rosolen geeft de bal voor. Galati rent richting de bal. Galati schiet op doel. Cargnello probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Taribella is nu in balbezit. Kurilko verovert de bal door een tackle van achteren. Kurilko speelt de bal door. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau haalt uit met een fantastische trap. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:2

29e minuut.
Erikçi speelt de bal door. Antonau is nu in balbezit. Daar is Antonau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galati is nu in balbezit. Galati haalt uit met een fantastische trap. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:3

32e minuut.
Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Daar is Cargnello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galati rent richting de bal. Galati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Antonau krijgt zijn hoofd ertegen. Galati rent richting de bal. Galati draait met de bal, schiet en ... Antonau rent richting de bal. Antonau schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Besson is nu in balbezit. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Galati rent richting de bal. Galati schiet op doel. Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau draait met de bal, schiet en ... Ienco bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosolen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galati krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ienco met een harde bal richting middenveld. Ignasz kopt de bal weg. Rosolen speelt de bal door. Galati rent richting de bal. Galati haalt uit met een fantastische trap. Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cargnello rent richting de bal. Cargnello geeft een lange en hoge pass. Ignasz rent richting de bal. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Placido bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau onderschept slim de pass. Antonau passt de bal zonder na te denken. Daar is Galati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Taribella kopt de bal weg. Dučić controleert de bal met de borst. Taribella maakt een afschuwelijke overtreding. Dučić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dučić met een snel genomen vrije trap. Galati rent richting de bal. Galati geeft een lange en hoge pass. Antonau rent richting de bal. Antonau draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:4

44e minuut.
Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapi verovert de bal door een tackle van achteren. Lapi passt de bal met de wreef. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:5

45e minuut.
Antonau onderschept slim de pass. Antonau geeft een hoge lob. Galati kopt de bal weg. Antonau geeft een lange en hoge pass. Galati krijgt zijn hoofd ertegen. Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosolen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galati probeert de bal met de borst te controleren. Galati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trevisonda 75%, Vott a past 25%.
Trevisonda - Vott a past 0:5

50e minuut.
Ignasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen passt de bal met de wreef. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Anastasio geeft een hoge lob. Daar is Kurilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurilko geeft de bal voor. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli rent richting de bal. Bertulli passt de bal zonder na te denken. Antonau rent richting de bal. Antonau draait met de bal, schiet en ... Ienco bokst de bal weg. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:6

55e minuut.
Rosolen met een sublieme pass. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau draait met de bal, schiet en ... Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:7

58e minuut.
Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen is nu in balbezit. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:8

62e minuut.
Rosolen verovert de bal door een tackle van achteren. Rosolen passt de bal zonder na te denken. Bertulli speelt de bal door. Ignasz speelt de bal door. Antonau is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau passt de bal zonder na te denken. Rosolen probeert naar een medespeler te passen. Galati rent richting de bal. Galati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:9

68e minuut.
Erikçi rent richting de bal. Erikçi met een sublieme pass. Galati geeft de bal voor. Antonau rent richting de bal. Antonau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:10

69e minuut.
Anastasio passt de bal zonder na te denken. Antonau is nu in balbezit. Antonau passt de bal met de wreef. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Paal! Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Galati rent richting de bal. Galati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:11

72e minuut.
Placido rent richting de bal. Antonau onderschept slim de pass. Dadda rent richting de bal. Antonau verovert de bal door een tackle van achteren. Antonau geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galati rent richting de bal. Galati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:12

74e minuut.
Erikçi onderschept slim de pass. Erikçi geeft de bal voor. Antonau rent richting de bal. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Anastasio is nu in balbezit. Anastasio geeft een lange en hoge pass. Ignasz speelt de bal door. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ignasz rent richting de bal. Ignasz met een sublieme pass. Antonau rent richting de bal. Antonau haalt uit met een fantastische trap. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:13

83e minuut.
Antonau onderschept slim de pass. Antonau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertulli de bal. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:14

86e minuut.
Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati speelt de bal door. Daar is Antonau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonau draait met de bal, schiet en ... Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bertulli met een sublieme pass. Anastasio heeft problemen om de bal te vangen. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cargnello trapt de bal weg van het doel. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi passt de bal in één keer door. Placido bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz geeft een hoge lob. Paal!

90e minuut.
Ignasz passt de bal zonder na te denken. Daar is Antonau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galati de bal. Galati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Vott a past 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trevisonda 81%, Vott a past 19%.
Trevisonda - Vott a past 0:15