Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trevisonda Leghorn Legion
Normal Tactiek trigun.2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 40.2
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cargnello kopt de bal weg. Anastasio probeert de bal aan de voet te houden. Corrada met een sublieme pass. Nardini rent richting de bal. Nardini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Memmoli passt de bal met de wreef. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati onderschept slim de pass. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nardini rent richting de bal. Nardini draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Quaglietti geeft een hoge lob. Bertulli probeert de bal aan de voet te houden. Borghezio geeft de bal voor. Nardini krijgt zijn hoofd ertegen. Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:1

13e minuut.
Inworp. Corrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francescotti probeert de bal met de borst te controleren. Francescotti geeft de bal voor. Giurati krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Giurati rent richting de bal. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio passt de bal met de wreef. Nardini rent richting de bal. Nardini schiet op doel. Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Memmoli met een snelle inworp. Francescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescotti probeert naar een medespeler te passen. Nardini rent richting de bal. Nardini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:2

20e minuut.
Cargnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati verovert de bal door een tackle van achteren. Borghezio rent richting de bal. Giurati is nu in balbezit. Giurati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ienco speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrada met een snelle inworp. Francescotti is nu in balbezit. Francescotti geeft een lange en hoge pass. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giurati rent richting de bal. Giurati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:3

24e minuut.
Bei passt de bal zonder na te denken. Nardini geeft een hoge lob. Daar is Bertulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giurati rent richting de bal. Giurati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Francescotti passt de bal in één keer door. Daar is Giurati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardini rent richting de bal. Nardini haalt uit met een fantastische trap. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:4

27e minuut.
Taribella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati verovert de bal door een tackle van achteren. Giurati geeft een hoge lob. Borghezio is nu in balbezit. Corrada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dadda geeft een hoge lob. Boccalari is nu in balbezit. Bei onderschept slim de pass. Corrada geeft een hoge lob. Nardini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ienco met een harde bal richting middenveld. Francescotti kopt de bal weg. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmoli onderschept slim de pass. Memmoli speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Francescotti met een snelle inworp. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada geeft de bal voor. Giurati krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Pont de bal. Corrada speelt de bal door. Borghezio heeft problemen om de bal te vangen. Borghezio draait met de bal, schiet en ... Ienco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:5

41e minuut.
Nardini onderschept slim de pass. Nardini geeft de bal voor. Borghezio heeft problemen om de bal te vangen. Borghezio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:6

42e minuut.
Besson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mula verovert de bal door een tackle van achteren. Mula geeft een lange en hoge pass. Giurati rent richting de bal. Giurati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Pont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghezio geeft een hoge lob. Nardini is nu in balbezit. Nardini draait met de bal, schiet en ... Cargnello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trevisonda 77%, Leghorn Legion 23%.
Trevisonda - Leghorn Legion 0:7

47e minuut.
Corrada passt de bal zonder na te denken. Daar is Giurati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Dadda zijn tegenspeler op de grond. Dadda krijgt een gele kaart. Giurati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Corrada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Quaglietti geeft een hoge lob. Nardini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giurati is nu in balbezit. Cargnello onderschept slim de pass. Nardini onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Memmoli neemt de hoekschop. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati is nu in balbezit. Giurati haalt uit met een fantastische trap. Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:8

50e minuut.
Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati geeft een hoge lob. Bertulli is nu in balbezit. Borghezio onderschept slim de pass. Borghezio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Taribella kopt de bal weg. Finella geeft de bal voor. Daar is Cargnello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardini rent richting de bal. Nardini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Borghezio rent richting de bal. Borghezio passt de bal zonder na te denken. Nardini is nu in balbezit. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Memmoli geeft de bal voor. Daar is Bertulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghezio is nu in balbezit. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati haalt uit met een fantastische trap. Ienco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:9

76e minuut.
Giurati verovert de bal door een tackle van achteren. Nardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini speelt de bal door. Borghezio rent richting de bal. Borghezio schiet op doel. Ienco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:10

79e minuut.
Francescotti kopt de bal weg. Memmoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmoli geeft de bal voor. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nardini is nu in balbezit. Nardini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Borghezio passt de bal in één keer door. Giurati heeft problemen om de bal te vangen. Memmoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trevisonda - Leghorn Legion 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trevisonda 88%, Leghorn Legion 12%.
Trevisonda - Leghorn Legion 0:11