Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonehaven Vott a past
Desperation Tactiek we2
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erikçi met een snelle inworp. Rosolen speelt de bal door. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński geeft de bal voor. Sopaj kopt de bal weg. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Erikçi met de inworp. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen passt de bal zonder na te denken. Galati is nu in balbezit. Galati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rowiński geeft een hoge lob. Kapłan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerencsér de bal. Gerencsér schiet op doel. Steven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Vott a past 1:0

28e minuut.
Sopaj is nu in balbezit. Dučić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sopaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vărzaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen. Steven bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Rosolen speelt de bal door. Daar is Galati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erikçi is nu in balbezit. Galati rent richting de bal. Galati draait met de bal, schiet en ... Vlaeminck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erikçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen geeft de bal voor. Galati springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 57%, Vott a past 43%.
Stonehaven - Vott a past 1:0

49e minuut.
Rowiński kopt de bal weg. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi passt de bal met de wreef. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Vott a past 1:1

52e minuut.
Vărzaru met de inworp. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér geeft een hoge lob. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen. Steven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Vott a past 2:1

54e minuut.
Erikçi met een sublieme pass. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen probeert naar een medespeler te passen. Antonau is nu in balbezit. Antonau schiet op doel. Vlaeminck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Håvbrandt kan de bal niet met de borst controleren. Håvbrandt geeft de bal voor. Antonau rent richting de bal. Antonau schiet op doel. Vlaeminck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - Vott a past 2:2

73e minuut.
Ignasz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosolen de bal. Rosolen geeft de bal voor. Galati is nu in balbezit. Galati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rossi passt de bal met de wreef. Vărzaru kan de bal niet met de borst controleren. Rosolen met een sublieme pass. Antonau is nu in balbezit. Antonau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buitenspel voor Kapłan. Goede buitenspelval van de verdediging. Erikçi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Vlasak de bal. Galati rent richting de bal. Galati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Triệu Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłan onderschept slim de pass. Kurilko verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Galati rent richting de bal. Galati passt de bal zonder na te denken. Antonau rent richting de bal. Antonau haalt uit met een fantastische trap. Vlaeminck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - Vott a past 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 59%, Vott a past 41%.
Stonehaven - Vott a past 2:3