Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama Tubermatt
433 variante Tactiek Pressing
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Mleczek rent richting de bal. Próchniak is nu in balbezit. Mleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczek geeft de bal voor. Belluzzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Tubermatt 1:0

9e minuut.
Belluzzo controleert de bal met de borst. Kudzel is nu in balbezit. Belluzzo begaat een overtreding. Kudzel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Inworp. Ehrmann met een snelle inworp. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood geeft een hoge lob. Belluzzo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Belluzzo is nu in balbezit. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla geeft de bal voor. Próchniak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Quirijnen is nu in balbezit. Ehrmann onderschept slim de pass. Ehrmann geeft een hoge lob. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tenorio is nu in balbezit. Eastwood begaat een overtreding. Tenorio raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocco met een snel genomen vrije trap. Quang Trường springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Weilbächer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trường is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weilbächer. Quang Trường is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serrano met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Belluzzo is nu in balbezit. Takmaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belluzzo. Belluzzo krijgt een gele kaart. Takmaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BellaMbriama - Tubermatt 1:1

42e minuut.
Firmino met een sublieme pass. Mleczek geeft een lange en hoge pass. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak draait met de bal, schiet en ... Ossola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mleczek is nu in balbezit. Mleczek passt de bal met de wreef. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap. Ossola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Tubermatt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 54%, Tubermatt 46%.
BellaMbriama - Tubermatt 2:1

53e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Kiziałek begaat een overtreding. Próchniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Firmino met een snel genomen vrije trap. Belluzzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Tubermatt 3:1

54e minuut.
Cocco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eastwood de bal. Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Belluzzo is nu in balbezit. Belluzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Tubermatt 4:1

56e minuut.
Ehrmann passt de bal in één keer door. Eastwood heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio passt de bal zonder na te denken. Quirijnen rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Weilbächer is nu in balbezit. Weilbächer geeft de bal voor. Próchniak heeft problemen om de bal te vangen. Próchniak draait met de bal, schiet en ... Ossola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann geeft een hoge lob. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Tubermatt 5:1

75e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla onderschept slim de pass. Cervilla met een sublieme pass. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Eastwood geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mleczek de bal. Mleczek passt de bal zonder na te denken. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Firmino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cocco de bal. Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 47%, Tubermatt 53%.
BellaMbriama - Tubermatt 5:1